Castelló i Sevilla acorden el nou calendari de vols per a 2022

L’objectiu del nou calendari és afavorir la desestacionalització turística

Castelló i Sevilla acorden el nou calendari de vols per a 2022
25/01/2022 -

La directora general de l’Aeroport de Castelló (Aerocas) Blanca Marín, el director comercial d’Air Nostrum Juan Corral i el director de Relacions Institucionals de la companyia aèria Antonio de Nó han acordat el calendari de vols per a aquest nou any entre les ciutats de Castelló i Sevilla.

Ho van fer durant una reunió que van mantindre en la Fira Internacional del Turisme (Fitur), que es va celebrar la setmana passada a Madrid. Després dels convenients acords, els tres van afirmar que aquest nou calendari pretén propiciar la desestacionalització de la campanya turística.

Amb aquest objectiu, els vols planejats operaran entre maig i octubre amb una aturada durant el mes d’agost. Està previst que hi haja dos vols a la setmana, concretament cada dilluns i dimecres d’entre el 2 de maig fins al 27 de juliol. El 5 de setembre es reprendran fins al 19 d’octubre.

L’horari també està ja programat. Així doncs, els vols partiran de l’Aeroport San Pablo de Sevilla a les 18.30 h, i s’estima que arribaran a l’Aeroport de Castelló a les 19.50 h. El vol direcció a la capital andalusa eixirà de Castelló a les 20.20 h i aterrarà a les 21.40 h.

“La planificació acordada pretén estendre el calendari de vols més enllà de la temporada alta d’estiu, afavorint així la desestacionalització de la campanya turística, en la línia del que ve demandant el sector. Per això, hem considerat adequat fer un parèntesi a l’agost, quan l’ocupació és màxima, a fi de repercutir els beneficis d’aquesta ruta en altres mesos en què l’activitat turística és menor”, ha assenyalat Marín.

Bitllets ja a la venda

Els bitllets ja poden adquirir-se des de la pàgina web d’Air Nostrum i també des d’altres turoperadors, la qual cosa suposa una novetat respecte a anys anteriors. A més, s’ha ampliat l’oferta de vols i la duració de la connexió. Això es deu a les bones perspectives que es tenen, ja que es preveu una recuperació considerable del trànsit aeri.

La connexió Castelló-Sevilla va començar a funcionar l’any 2021 a través de la primera campanya de posicionament de l’Aeroport de Castelló en el mercat turístic nacional. La seua duració durant l’any passat va ser de sis setmanes, mentre que en 2022 (i s’espera també en 2023) estarà operativa durant vint setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari