Castelló obri la seua pista de circ urbà amb quatre espectacles gratuïts

Espectacles familiars de clown, música, acrobàcies, minitrapezi, equilibris i humor a Hort dels Corders dimarts 3 i dimecres 4

Castelló obri la seua pista de circ urbà amb quatre espectacles gratuïts

El circ urbà i contemporani torna a la plaça Hort dels Corders demà dimarts i dimecres en doble sessió matí i vesprada amb el Nadal de Circ. És la proposta escènica i al carrer de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló per a les xiquetes i xiquets de la ciutat en aquest inici d’any cultural molt variada de formats i tècniques, del clown al minitrapezi, dels equilibris als malabars i la música en directe.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha destacat que “aquest Nadal de Circ proposa una programació per a menuts i grans amb companyies professionals de primera línia, amb propostes de gran qualitat que fiquen l’accent en l’educació en valors i històries per a tota la família”.

Nadal de Circ 2023 compta amb quatre funcions en dues jornades de matí i vesprada, a les 12.00 i 17.00 hores. El teló de la gran pista circense d’Hort dels Corders l’alçarà Matteo Galbusera, amb ‘The Loser’, un espectacle de clown i d’humor absurd dirigit per Adrian Schvarzstein amb un munt de disbarats des del minut 1. A la vesprada, Circo Los porta a Castelló el ‘Cabaret Sullivan’s’, fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, i sobretot amb una gran varietat de números d’alta qualitat tècnica amb monocicles, acrobàcies, dinàmica en trio, rola bola en duet, malabars, minitrapezi giratori, manipulació d’objectes i molt d’humor.

Dimecres, Mama’s Underclown presenta ‘Tri-bú’, una metàfora en clau de clown de la vida més actual que reivindica la necessitat de comptar amb els altres com a mitjà de supervivència en un sistema marcat per l’individualisme. Elles són un trio de dones que han viatjat des de la prehistòria, disposades a mostrar les seues debilitats i vulnerabilitats en el descobriment d’un món nou que les espera en escena. Per tancar el Nadal de Circ, tornen a Castelló els Kanbahiota Troup, con su nuevo ‘La Coquette’, amb trapezi doble, acrobàcies, equilibris de mans, humor, circ i molta diversió, en què dos personatges provinents dels anys 50 se sorprenen amb el món en el qual es troben, i han de reaccionar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari