Castelló obri el termini d'inscripció per l'Escola Municipal de Teatre

Les aules compten amb vuit grups de diferent nivell, amb un pla d’estudis adreçat al treball actoral i fomentar la creativitat teatral

Castelló obri el termini d'inscripció per l'Escola Municipal de Teatre
24/08/2021 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló obri el pròxim divendres 27 la inscripció per al nou curs de l’Escola Municipal de Teatre (EMTC). Un servei que ofereix per segon any consecutiu l’oferta de vuit grups dividits per edats, quatre d’Introducció a l’art dramàtic per a Infantil, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys; dos de Juvenil, de 13 a 16 anys; i altres dos d’Interpretació Dramàtica per a Adults, de disset anys en endavant, donada l’alta demanda. El termini d’inscripció estarà obert fins al dijous 9 de setembre.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha animat a la ciutadania a inscriure’s en una nova edició “que servirà per a sumar noves generacions d’aficionats i futurs professionals de les arts escèniques”. Ruiz ha assegurat que l’Escola Municipal de Teatre també ajudarà “a generar i consolidar nous públics a la nostra ciutat, de gent amb pensament crític que s’estima la cultura”. Per això, la regidora s’ha felicitat per l’organització, un any més, d’una activitat d’èxit que suma seguidors cada curs acadèmic.

L’Escola Municipal de Teatre oferta per al pròxim curs 2021/22 en les seues dues aules del Menador Espai Cultural un total de 105 places noves de les 160 disponibles, ja que 55 naixen cobertes per la promoció de l’alumnat al seu segon curs.

Informació d’inscripció

La matrícula es podrà fer en línia mitjançant la seu electrònica o presencialment al registre de l’Ajuntament de Castelló, tant al Palau de la Festa com a les tenències d’alcaldia, amb un preu entre els 50 i els 70 euros. El sorteig de les places tindrà lloc al voltant del 13 de setembre, i el calendari de classes abastarà del 14 d’octubre fins al 13 de maig, amb una durada de 7 mesos.

Les classes es duran a terme, com també el curs anterior, a les dues aules preparades com a escenari a l’edifici Menador, a la plaça Hort dels Corders. En horari de dilluns a dijous de 17.30 a 19.15 hores per als grups d’Infantil i Juvenil, dividits per edats; i de 19.15 a 21.00 hores per als adults, depenent del seu nivell.

Amb l’entrada del nou curs, l’Escola Municipal de Teatre s’adaptarà a les mesures i protocols sanitaris marcats per la Conselleria de Sanitat, creant grups bambolla de 20 alumnes màxim. En eixe sentit, tant les instal·lacions del Menador com la constitució dels grups i el desenvolupament de les classes seguiran les indicacions que marquen, en cada moment, les autoritats sanitàries.

Tota la informació relativa es pot trobar a la nova pàgina web, www.emtcastello.com. Amb aquesta nova edició, la Regidoria de Cultura busca fomentar el treball actoral i que l’alumnat aprenga a treballar en equip, com una companyia, a més de prioritzar la creativitat, la imaginació i les tècniques de treball per reforçar la comunicació no verbal. A més, entre els seus objectius està impulsar la formació amb el cos i el físic com a part del projecte pedagògic, al que se sumen activitats complementàries que es desenvoluparan segons els nivells durant tot el curs, i entre les quals destaquen els tallers extracurriculars i la formació sobre l’escenari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari