Castelló augmenta a 260.305 el pressupost per a bons de comerç després de captar una subvenció

Castelló augmenta a 260.305 el pressupost per a bons de comerç després de captar una subvenció
31/10/2022 -

L’Ajuntament de Castelló augmentarà el pressupost per a bons de comerç fins als 260.305 euros després d’haver captat una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Així, als 226.105 euros aprovats en l’últim ple a través de dues modificacions de crèdit se sumaran altres 34.200 euros. En total, 260.305 euros per a realitzar dues noves campanyes de bons de comerç. Una d’elles anirà destinada a fer costat als establiments de l’avinguda del Lledó i comptarà amb una partida de 50.000 euros. La resta anirà destinada a una campanya per a impulsar el consum en el comerç local de tota la ciutat.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor aquesta aposta per noves campanyes “que permetran incentivar el consum a la ciutat i contribuir a pal·liar les conseqüències de l’augment de preus en les famílies”. Marco ha recalcat que, sumada a la campanya de bons per a la ‘tornada al col·le’, “Castelló destinarà enguany un total de 310.337 euros en aquestes accions, enfront dels 214.000 euros de l’any anterior”. “Incrementem així en un 45% el pressupost destinat enguany a aquesta mena de campanyes de dinamització comercial que tan bon acolliment té entre el sector i la ciutadania”, ha apuntat.

La regidora d’Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha explicat que, una vegada incorporat aquest nou pressupost es començaran a tramitar les dues noves campanyes de bons de comerç. “Des d’Innovació Comercial impulsarem dues noves accions donat el gran interés que desperta aquesta iniciativa i els beneficis directes que repercuteixen en el comerç de proximitat i en les famílies”, ha indicat Ribera.

Cal recordar que aquest tipus de campanyes estan basades en la posada en circulació de bons per diferents quanties per a realitzar consums en els comerços de barri adherits. D’aqueixos bons, la meitat de l’import estan subvencionats per l’Ajuntament de Castelló, per la qual cosa el comprador o compradora paga la meitat. Així, dels 260.305 euros que el consistori destinarà en dues pròximes campanyes, el comerç percebrà 520.610 euros en compres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari