Castelló celebra una nova setmana de la campanya de teatre escolar

Castelló celebra una nova setmana de la campanya de teatre escolar
05/10/2021 -

L’Ajuntament de Castelló i els centres escolars de la ciutat celebren aquesta setmana la campanya de Teatre Escolar. Unes jornades al Teatre del Raval amb deu actuacions en sessió de matí amb la companyia Teatre de Caixó i l’obra Improllibres.

La funció, dirigida a l’alumnat de quart, cinqué i sisé de primària, és un espectacle teatral juntament amb una classe magistral en què es divulguen aspectes fonamentals a l’hora de realitzar una obra literària i que pretén ser un estímul per a acostar-se a la literatura. Mitjançant una desaforada creativitat, l’elenc crea històries efímeres a partir de llibres i convida a fer que el plaer continue mitjançant el posterior exercici íntim de la lectura. L’experiència resulta pedagògica i lúdica, un barreig perfecte en què la docència i l’entreteniment van de la mà.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha assistit aquest matí a una de les sessions en la que estava l’alumnat del CEIP Bisbe Climent. En paraules de l’edil Mezquita “l’espectacle de Teatre de Caixó ens permet per una banda apropar la cultura i el teatre als escolars de la nostra ciutat i, a més fer-ho amb una obra que estimula l’animació lectora entre els i les més menudes”.
A més a més, Mezquita ha anunciat que l’última setmana d’octubre “celebrarem altra setmana de teatre escolar, però en aquest cas per a l’alumnat d’infantil i primer cicle de primària amb l’obra ‘Vicent, el pirata valent”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari