Castelló col·labora amb el Telèfon de l'Esperança en la seua 'Guia de cures emocionals'

Castelló col·labora amb el Telèfon de l'Esperança en la seua 'Guia de cures emocionals'
02/10/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran, col·labora amb el Telèfon de l’Esperança, que ha elaborat una ‘Guia de cures emocionals’ dirigida a les persones majors i que serà distribuïda entre els Centres Especialitzats d’Atenció a Majors (CEAMS) i altres centres de majors de la ciutat, a més d’altres ubicacions com els centres de salut.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha agraït aquesta setmana a responsables del Telèfon de l’Esperança la labor que realitzen en l’atenció a aquelles persones que necessiten un acompanyament telefònic gratuït o que se senten en una situació de soledat no desitjada. “Un recurs que ve a complementar els serveis que ofereix l’Ajuntament de Castelló per a la gent gran, que han demostrat ser efectius i essencials en aquest últim any”, ha afirmat.

La ‘Guia de cures emocionals’ del Telèfon de l’Esperança va ser presentada aquest divendres amb motiu de l’1 d’octubre, dia internacional de les persones majors, i serà un butlletí que tindrà caràcter trimestral. Des de l’entitat, han explicat que es tracta d’una activitat més del seu programa gratuït i confidencial ‘Escoltant els majors’, que està dirigit a aquelles persones que es troben en situació de soledat no desitjada o en risc d’exclusió social. “Des de la regidoria col·laborarem donant la major difusió possible a aquesta guia”, ha apuntat Granero. La regidora de Gent Gran ha posat en valor aquesta iniciativa i destacat també tots els recursos municipals disponibles que es poden consultar a través de la web municipal, el mail oficinadelmayor@castello.es o el telèfon 964 355100.

Des del Telèfon de l’Esperança han explicat que l’entitat atén prop de 600 crides de persones majors de 65 anys de la província de Castelló i realitza prop de 150 anomenades a participants del programa ‘Escoltant els majors’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari