Castelló col·laborarà amb el cicle formatiu de producció agroecològica i rebrà a alumnes en pràctiques per a ajudar a modernitzar el sector

Transició Ecològica anima a inscriure’s en el curs de grau mitjà de l’IES Gilabert de Centelles de Nules

Castelló col·laborarà amb el cicle formatiu de producció agroecològica i rebrà a alumnes en pràctiques per a ajudar a modernitzar el sector
29/05/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló col·laborarà amb el cicle formatiu de grau mitjà de producció agroecològica de l’IES Gilabert de Centelles de Nules i rebrà a alumnes en pràctiques el pròxim curs per a ajudar a modernitzar l’agricultura i la ramaderia.

“En aquesta legislatura treballem per a impulsar un marc favorable per a la millora de la rendibilitat del sector primari a través de formes de producció agroecològiques i canals curts de comercialització. Una de les mesures que han d’incidir en la seua modernització i relleu generacional passa per la formació. Per això, hem proposat en l’IES Gilabert Centelles de Nules que l’Ajuntament siga receptor d’alumnes en pràctiques del cicle formatiu de producció agroecològica”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, qui aquesta setmana va mantindre una reunió amb la direcció del centre.

Aquest cicle forma part de la xarxa d’FP dual, que propicia convenis amb empreses, entitats i ajuntaments perquè els estudiants realitzen pràctiques. En la Regidoria de Transició Ecològica treballarien en les activitats de l’àrea d’agricultura i reforçarien el seu aprenentatge amb labors vinculades a l’agroecologia.

El regidor municipal anima a apuntar-se a aquest cicle en els seus últims dies d’inscripció (finalitza l’1 de juny). Les persones interessades poden fer-ho a través del web https://portal.edu.gva.es/iesnules/, el telèfon 964739295 o l’email produccionagroecologica.nules@gmail.com.

Aquest cicle està format per dos cursos i compta amb 380 hores en pràctiques. Contempla el títol en producció agroecològica, el certificat de nivell bàsic de prevenció de riscos laborals i el carnet d’aplicador i manipulador qualificat de productes fitosanitaris.

Així mateix, el regidor de Transició Ecològica celebra la consecució per part del centre de Nules per al curs 2021/2022 del cicle formatiu de grau superior en Educació i Control Ambiental. Les pràctiques les podran a fer a partir del segon curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari