Castelló elabora una guia de recursos en matèria d'ocupació i activitat econòmica davant la crisi per la covid-19

Puerta destaca la utilitat d’aquest recurs que recopila tota la informació actualitzada, recursos i ajudes de les administracions

Castelló elabora una guia de recursos en matèria d'ocupació i activitat econòmica davant la crisi per la covid-19
01/04/2020 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Ocupació, ha elaborat una completa Guia de Recursos en matèria d’ocupació i activitat econòmica que recull totes les mesures, documents, guies de preguntes i respostes, així com d’ajudes aprovades des de la declaració de l’estat d’alarma per l’emergència sanitària davant el coronavirus. Aquest document ha recopilat en una única publicació tota la informació útil i d’interés de les diferents administracions amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania, pimes i emprenedors l’accés a les mesures en matèria d’ocupació i activitat econòmica.

La regidora d’Ocupació, Patrícia Puerta, ha destacat la utilitat d’aquest recurs per a tindre accés ràpid als recursos disponibles en aquesta matèria. “Es tracta d’un document de gran utilitat i en el qual s’ha recopilat tota la informació sobre recursos, ajudes disponibles i guies d’assessorament laboral de les diferents administracions i també de sindicats”. El document ja està disponible en la pàgina web de l’Ajuntament de Castelló en l’enllaç:
http://www.castello.es/archivos/1473/Guia_Covid_Empleo.pdf. Puerta ha explicat a més que la guia anirà actualitzant de manera periòdica la informació en la mesura en què es vagen prenent noves mesures.

La guia s’ha dividit en dos blocs. El primer, centrat en les persones treballadores i aquelles que estan en situació de desocupació o s’han vist afectades davant la crisi per coronavirus. En aquesta part, es facilita informació i recursos sobre l’actual normativa laboral, tramitacions telemàtiques de prestacions, ajudes específiques, guies sindicals, protocols d’actuació en el lloc de treball davant la covid-19 i documents de preguntes i respostes més habituals durant aquesta crisi elaborada per la Generalitat i les associacions sindicals, entre altres recursos.

També es recorda i facilita el contacte amb l’equip de professionals que Castelló Crega, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Castelló, per a rebre assessorament, orientació i formació.

El segon bloc s’ha centrat en recopilar tota la informació i recursos per a persones emprenedores, autònomes i empreses. En aquesta part es pot trobar i accedir a totes les publicacions sobre procediments, informació i protocols a seguir pels diferents sectors, com el comerç i el turisme. A més, es poden trobar enllaços a les ajudes de suport a autònoms de les diferents administracions, informació sobre moratòria de pagaments, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari