Castelló signarà un crèdit de 30 milions per a garantir el pagament a proveïdors davant la covid-19

Aquesta nova operació aprovada hui en la Junta de Govern Local extraordinària se suma a una altra recent de 20 milions d’euros

Castelló signarà un crèdit de 30 milions per a garantir el pagament a proveïdors davant la covid-19
09/04/2020 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat hui en sessió extraordinària i telemàtica, l’inici de la tramitació de l’expedient per a concertar una nova operació de crèdit de 30 milions d’euros, que se suma a l’aprovada el passat 24 de març d’altres 20 milions d’euros.

Amb aquestes dues operacions, el consistori disposarà d’una capacitat de tresoreria de 50 milions d’euros amb un triple objectiu; fer front a possibles desajustaments de tresoreria, garantir la liquiditat suficient perquè el consistori siga el motor econòmic i social que reactive la ciutat després de la crisi sanitària pel coronavirus, i agilitzar el pagament als proveïdors.

Així ho ha explicat en roda de premsa telemàtica el portaveu de l’equip de govern, Rafa Simó, destacant que aquestes pòlisses també permetran “tindre recursos municipals a disposició per a fer front a eventuals necessitats que sorgisquen arran de la crisi sanitària per la covid-19”. “L’Ajuntament ha de ser el múscul que reactive l’economia i aquestes operacions ens garanteixen la liquiditat per a afrontar els pròxims mesos”, ha explicat.

D’altra banda, la Junta de Govern Local també ha aprovat l’adjudicació a Iberdrola del contracte de subministrament d’energia elèctrica en punts de subministrament del Patronat Municipal d’Esports, per un import de 295.000 euros a l’any, rebaixant en 68.000 euros el preu de licitació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari