Castelló llança una nova oferta de cursos i tallers en línia i presencials dirigits a la joventut

Xarxes socials, drons, anglés, dibuix humorístic, ‘escape room’ i manipulació d’aliments són les propostes gratuïtes

Castelló llança una nova oferta de cursos i tallers en línia i presencials dirigits a la joventut
24/04/2021 -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Joventut, ha programat nous cursos i tallers gratuïts, en línia i presencials, i adaptats a les mesures sanitàries derivades de la covid-19. Xarxes socials, tecnologia dron, dibuix humorístic i còmic, anglés, escape room i manipulació d’aliments són les temàtiques de les noves propostes dirigides als i les joves. L’oferta completa, i les inscripcions, es pot consultar en https://juventud.castello.es/noticias/

“Des de la Regidoria de Joventut llancem una nova programació dirigida als joves de la ciutat perquè es puguen continuar formant de manera gratuïta a través de cursos i tallers dissenyats a la seua mesura, en format presencial i en línia per a adaptar-nos a les noves mesures davant la covid-19”, ha explicat el regidor de Joventut de Castelló, Jorge Ribes.

El taller de xarxes socials abordarà el funcionament de les plataformes digitals més populars, com YouTube, Podcast, Tik-Tok, Twitch i Instagram, i com realitzar un ús responsable d’aquestes. L’objectiu és conéixer com funcionen i aprendre a editar, gravar i publicar continguts de manera creativa. Està destinat a persones amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys (tots dos inclosos) i es realitzarà en el Casal Jove del Grau, amb horari de 18.00 a 20.00 hores; els dies 4, 11, 18 i 25 de maig; i 1 de juny.

També s’ofereix un taller d’anglés oral, amb pràctiques amb professorat natiu. Es destina a joves de 12 a 17 anys, en format en línia i una duració de 26 hores. Les dates i horaris són els següents: els divendres, del 16 d’abril al 25 de juny, de 17.30 a 19.30 hores; els dimecres 2 i 9 de juny, de 20.00 a 21.15 hores: i el dimecres 16 de juny, de 19.45 a 21.15 hores.

Una altra de les propostes se centra en els drons i la seua tecnologia, a través d’un laboratori de muntatge i l’adquisició d’habilitats de pilotatge mitjançant simuladors de vol realistes. Es dirigeix a joves d’entre 12 i 30 anys i es desenvoluparà en el Casal Jove el 21 de maig de 17.30 a 20.30 hores.

Refugia’t-Escape room virtual és un altre dels tallers, dirigit a experimentar en primera persona, de manera virtual, la situació de les persones migrants, posant-se en la pell de les persones refugiades i el seu procés migratori. Té també com a objectiu conéixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els destinataris són joves d’entre 14 i 30 anys, i es realitzarà en línia els dies 5, 12, 19 i 26 de maig; de 18.00 a 20.00 hores.

En la nova programació també figura un curs d’iniciació al dibuix humorístic i el còmic. L’objectiu és aprendre a crear personatges, les seues expressions, moviments i personalitat; així com els mecanismes per a crear una història o un acudit. Es dirigeix a joves amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys i es realitza en línia, amb una duració de 22 hores; els dilluns i dijous, del 19 d’abril al 20 de maig, de les 18.00 a les 20.00 hores.

Completa l’oferta un nou curs de manipulador/a d’aliments, dirigit a l’obtenció del certificat en la matèria. Durant aquest, que es realitzarà en el Casal Jove, els inscrits -que han de tindre entre 16 i 30 anys- aprendran bones pràctiques de prevenció i higiene per a evitar infeccions durant el transport, magatzematge, preparació, envasament, distribució i venda de productes alimentaris. Hi ha diversos grups: el 26 d’abril; i l’11 i el 27 de maig; des de les 17.00 fins a les 20.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari