La pirotècnia torna aquest cap de setmana a Castelló

Una mascletà diürna i un castell nocturn portaran la millor pólvora a la capital de la Plana

La pirotècnia torna aquest cap de setmana a Castelló

Aquest cap de setmana, Castelló tornarà a tronar i a il·luminar el seu cel amb la millor pirotècnia, de la qual lamentablement no va poder gaudir-se al 100% en les passades Festes de la Magdalena 2022 per les suspensions davant la pluja. El diumenge es dispararà una mascletà diürna i, a la nit, un castell de focs artificials.

Es tracta d’una decisió acordada fa a penes uns dies des del Patronat Municipal de Festes de Castelló. El seu president i regidor de Festes, Omar Braina, ha explicat que “la pluja va impedir que durant la setmana de Magdalena es pogueren disparar totes les mascletaes previstes, per la qual cosa es dispararan en les pròximes festes que se celebren a la ciutat, des de les de Lledó fins a Sant Cristòfol i Sant Pere”.

Mascletaes aquest diumenge a Castelló

Quant a les mascletaes d’aquest diumenge 1 de maig a Castelló, coincidint amb les festes de la Mare de Déu del Lledó, a les 13.00 hores al parc de l’auditori es dispararà una gran mascletà de Caballer FX, que era la prevista per al dijous de Magdalena.

I a la nit, a les 00.45 hores, es dispararà un castell de focs artificials també a l’Auditori i Palau de Congressos de la capital de la Plana.

Més pirotècnia al juny i juliol

Respecte a la resta de pirotècnia que ha hagut de reprogramar-se, no se saben dates en concret. Des del patronat sí que s’ha anunciat que al juny, per Sant Pere, es dispararà la mascletà de Pirotècnia Turís al Grau. També es gaudirà de la Nit Màgica de Xarxa Teatre i d’una mascletà mixta nocturna.

I al juliol, també amb data i hora per determinar, la pirotècnia Peñarroja dispararà una mascletà en el recinte de mascletaes del carrer Rosa María Molas, tal com havia d’haver-se gaudit el dijous de Magdalena 2022, per Sant Cristòfol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari