Castelló millorarà el pavelló Ciutat de Castelló, que serà seu del Mundial Femení d’Handbol

Castelló millorarà el pavelló Ciutat de Castelló, que serà seu del Mundial Femení d’Handbol
05/05/2021 -

L’Ajuntament de Castelló aborda un pla de millores a executar en el pavelló ‘Ciutat de Castelló’ i en les instal·lacions del Chencho de cara a la celebració, el mes vinent de desembre, del Campionat del Món d’Handbol Femení. El pavelló, que va ser construït fa quasi trenta anys, ja ha acollit grans cites de diferents disciplines esportives i serà objecte de reformes que dotaran a la instal·lació de nous i més actuals serveis i dotacions de cara al mundial.

“És una gran instal·lació que ha acollit ja grans cites i que aquestes noves adaptacions i millores permetran més endavant optar a acollir nous i importants esdeveniments esportius que són oportunitats de reactivació econòmica, social, turística i esportiva per a la nostra ciutat”, ha explicat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

El ‘Ciutat de Castelló’ ha sigut objecte d’algunes actuacions en el passat com les que va permetre ampliar el seu aforament inicial de 3.930 espectadors als 5.260 actuals. Ara, s’actuarà en millores com la reforma dels vestuaris, l’augment de la il·luminació, el condicionament del sistema de climatització i la millora dels accessos, entre altres coses.

Entre les actuacions de millora també està l’ampliació de les connexions elèctriques i la contractació d’un servei de fibra òptica per a connexió a internet i la instal·lació d’un servei de wifi per a usuaris i per a zones com la d’estadística i sala de premsa.

A més, també es faran actuacions que permetran una millora dels serveis esportius i el seguiment de les competicions com és la instal·lació d’un nou marcador a quatre cares i la millora del sistema de megafonia. També es faran canvis en la senyalística de graderies i s’ampliaran dotacions com a noves lliteres per als serveis de fisioteràpia en els diferents vestuaris.

Al costat de les millores en el ‘Ciutat de Castelló’ també es faran actuacions en les instal·lacions del Chencho, espai que acollirà els entrenaments dels equips del campionat. Entre elles, s’actuarà en la millora dels vestuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari