Castelló ret homenatge a les víctimes de la covid-19 i als treballadors i treballadores dels serveis essencials

Durant el cap de setmana es compliran activitats per a un públic més familiar per a celebrar el 770 aniversari de la ciutat

Castelló ret homenatge a les víctimes de la covid-19 i als treballadors i treballadores dels serveis essencials
10/09/2021 -

Castelló continua amb la celebració dels 770 anys de la seua fundació, i ho fa aquest divendres amb un homenatge a les víctimes de la Covid-19 i als professionals dels serveis essencials durant la pandèmia.

L’acte institucional se celebrarà aquesta vesprada a les 19.00 hores en la plaça Major, i comptarà amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, membres del govern castellonenc i altres autoritats.

Així mateix, durant el matí d’aquest divendres hi haurà una recepció dels retrats commemoratius de Germà Colón i el Pare Ricardo, fills Predilecte i Adoptiu de la ciutat, respectivament, a les 12.00 hores, en el saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló.

Després de l’homenatge, a les 20.30 hores, es visitarà a la Castelló medieval, senyors i ordres, amb eixida des de la plaça de l’Olivera.

ACTES DE CAP DE SETMANA

El cap de setmana serà més familiar amb actes plens d’art. És el cas del dissabte 11 de setembre, on es realitzaran microescenes històriques d’Alfons II a Jaume I:

  • “Alfons II, primer rei del terme de Khadrell”
  • “El laude dels tres bisbes”
  • “La carta d’assentament”

A continuació, es realitzarà la lectura del Laude arbitral i de la Llicència de trasllat, organitzada per la Germanor dels Cavallers de la Conquesta, al costat del Fadrí. Aquests actes seran a les 20.00 hores, amb límit de persones fins a completar l’aforament.

A més, a les 22.30 hores es farà la nit de joglars i bufons de l’edat mitjana, també al costat del Fadrí, i fins a completar l’aforament.

El diumenge 12 de setembre es visitarà teatralitzada “Na Violant d’Hongria, primera Regina de Castelló“, a les 11.00 hores, amb eixida des del Fadrí. En aquest acte és necessari inscriure’s en la web de Turisme, ja que es podrà assistir fins a completar aforament.

A les 19.00 hores del mateix dia serà l’espectacle de joglars i bufons de l’edat mitjana, seguit de l’homenatge dels Cavallers Templers de Jaume I, l’acte dels quals serà al costat del Fadrí, fins a completar l’aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari