Castelló posa en valor el patrimoni natural amb la ruta virtual per les ermites i cicles de música

Castelló posa en valor el patrimoni natural amb la ruta virtual per les ermites i cicles de música
20/05/2021 -

Castelló s’ha presentat en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) com a destí de naturalesa. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme i regidora de l’àrea, Pilar Escuder, ha desglossat aquest paquet turístic, en el qual està inclosa la nova ruta virtual per les ermites, el cicle de música al voltant del paratge natural de la Magdalena, el festival Origen que acull el parc Ribalta i els jardins efímers.

Així, i segons ha explicat la regidora, “l’Ajuntament de Castelló ha elaborat una eina de realitat virtual que permet realitzar un recorregut per les ermites de la ciutat”. “Utilitzant les últimes novetats en tecnologia 3D aplicada a l’ús turístic i històric, l’usuari pot recórrer un total de nou temples del terme municipal, huit emplaçats en l’àmbit rural i un més a la ciutat”, ha especificat en la presentació.

S’incorpora així la visualització 3D i animació per a posar en valor el patrimoni i difondre’l amb rigor històric, perquè cada recorregut està acompanyat per una sèrie de punts informatius que recullen les principals característiques del monument. Per a facilitar la visita s’ha creat una web que pot visitar-se en el següent enllaç: www.ermitescastello.es. El domini inclou un mapa per a geolocalitzar les ermites, a més del recorregut virtual, tant per l’interior com per l’exterior dels temples, amb detalls d’interés.

D’altra banda, Escuder també ha anunciat que aquest estiu, si la situació epidemiològica ho permet, es tornarà a programar el cicle Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena, que ja es va organitzar l’any passat. Una sèrie d’actuacions que portaran la música de diferents artistes de la província a l’ermitori de Castelló. Així mateix, ha avançat les dates de celebració del festival Origen que ja va acollir en 2020 el parc Ribalta, i que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de setembre, igualment condicionat a l’evolució de la pandèmia.

A més, la regidora ha posat en valor els jardins efímers que s’instal·len amb motiu de Nadal. Són espais sostenibles, amb creacions de jardineria creativa, que aporten un valor afegit a la decoració nadalenca. Noves zones verdes amb espècies de temporada que es replanten després de les festes en jardins de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari