Castelló posa en marxa un servei especial nocturn d'autobús per Nadal

S’ampliarà l’horari d’autobús nocturn durant els caps de setmana, coincidint amb les dates més assenyalades

Castelló posa en marxa un servei especial nocturn d'autobús per Nadal

Castelló de la Plana comptarà amb un servei especial d’autobús urbà aquest Nadal per a afavorir la seguretat ciutadana i impulsar la mobilitat sostenible. Així ho ha anunciat el mateix consistori, que ha assenyalat que aquest servei afectarà, per descomptat, als dies més assenyalats, com a Nit de Nadal, Nit de Cap d’Any i la vespra de Reis.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’ajuntament de Castelló, Jorge Ribes, ha destacat: “Instem a utilitzar l’autobús urbà de Castelló com a alternativa als desplaçaments en vehicle provat a motor, per a afavorir una mobilitat més respectuosa i segura, especialment en època nadalenca, quan es multipliquen els desplaçaments urbans deguts a les celebracions”.

Servei especial d’autobús en Nit de Nadal, Nit de Cap d’Any i Reis

D’aquesta manera, els veïns i veïnes de Castelló comptaran amb un servei especial de transport públic urbà en Nit de Nadal, Nit de Cap d’Any i Reis que permetran gaudir amb més tranquil·litat de les festes sense necessitat d’agafar el cotxe, ja que s’amplia l’horari nocturn.

Aquesta ampliació del servei nocturn d’autobús urbà afectarà els pròxims caps de setmana. Així, els divendres i dissabtes 16, 17, 23, 24 (Nit de Nadal) i 30 de desembre, així com el 6 i 7 de gener, hi haurà eixides del bus des del pavelló Ciutat de Castelló de 22.15 a 03.15 hores amb viatges cada 30 minuts. Des de l’Hospital General, l’horari anirà des de les 22.45 fins a les 03.45 hores amb viatges també cada mitja hora.

La Nit de Cap d’Any a Castelló, dissabte que ve 31 de desembre, comptarà amb servei ininterromput les 24 hores. Les eixides des del Ciutat de Castelló seran cada 30 minuts entre les 22.15 i les 06.15 hores. I des de l’Hospital General, també cada mitja hora entre les 22.15 i les 03.15 hores.

La vespra de Reis, el dijous 5 de gener, tindrà eixides des de l’Hospital General de 22.45 hores a 03.35 hores cada 30 minuts; i des del Ciutat de Castelló, entre les 22.15 i les 03.15 hores cada 30 minuts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari