"Castelló en verd", un concurs de fotografia que pretén donar visibilitat a les activitats agroalimentàries de Castelló

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament convoca amb caràcter anual un concurs obert a diferents col·lectius ciutadans

"Castelló en verd", un concurs de fotografia que pretén donar visibilitat a les activitats agroalimentàries de Castelló
01/09/2021 -

Les activitats del sector agroalimentari i els seus treballadors i treballadores de la ciutat de Castelló tornen a tindre visibilitat amb l’edició del concurs fotogràfic impulsat per la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló, que representa Fernando Navarro.

Aquest concurs, de caràcter anual, està obert a diferents col·lectius ciutadans, i gestionat també a través del Negociat de Gestió Mediambiental, amb la intenció de fomentar la participació de la ciutadania en activitats culturals relacionades amb el medi ambient local i el coneixement dels valors naturals i culturals de Castelló.

Segons ha expressat Navarro, “impulsem un nou concurs de fotografia en el qual volem projectar i valorar el paisatge de la nostra horta i sector agrari que encara existeix a Castelló i que és vital per a avançar cap a un horitzó més verd. Hem dotat un primer premi amb 900 euros, un segon amb 600 i un tercer amb 400, a més d’un premi especial juvenil amb una càmera rèflex de guardó“.

El termini de presentació de les obres finalitza el dia 5 de novembre de 2021 a les 12:00 hores.  

CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL “CASTELLÓ EN VERD”

Aquest concurs de fotografia està promogut per la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, que pretén mitjançant la imatge, fomentar la visibilitat de les activitats agroalimentàries i els seus treballadors/as. També té com a objectiu la valoració i vinculació de la dimensió cultural d’aquest sector.

EDICIÓ 2021: “Castelló en Verd 2022: Terra de futur, terra de memòria”

El concurs està obert a tota la ciutadania, existint una categoria addicional de “millor fotògraf o fotògrafa juvenil” dirigida a participants menors d’edat. La participació en aquest concurs és lliure, sense drets d’inscripció.

Per a l’admissió de les obres a concurs serà obligatori la seua publicació en l’aplicació INSTAGRAM etiquetant al compte de l’Ajuntament de Castelló (@AjuntCastello) i utilitzant l’etiqueta #FotoCastelloEnVerd.

Les fotografies premiades formaran una exposició titulada “Terra de futur, terra de memòria”, que serà itinerant per diferents centres públics.

Les Bases del concurs estableixen els següents premis:

A totes les persones participants les fotos de les quals siguen premiades s’entregarà una caixa de productes locals valorada en 50 €. De les quinze fotografies premiades el Jurat triarà a les quatre millors, que seran dotades amb els següents premis:

  • Primer premi: 900 euros
  • Segon premi: 600 euros
  • Tercer Premi: 400 euros
  • Premi especial al millor fotògraf/a juvenil: Una càmera rèflex digital, valorada en 400 euros.

Forma de presentació:

Només s’admeten obres en format digital, les quals s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça transicioecologica@castello.es, indicant “Concurs de Fotografia Castelló en Verd 2022: Terra de futur, terra de memòria” en l’assumpte, i adjuntant el següent:

1. Les fotografies que es presenten a concurs: el nom de l’arxiu informàtic de cada fotografia ha de ser el següent: títol de la foto_zona de la presa en el terme municipal.

2. Documentació adjunta escanejada:

  • Sol·licitud emplenada
  • DNI, NIE o passaport, en vigor

Per a l’admissió de les obres a concurs, és obligatori la seua publicació en l’aplicació INSTAGRAM etiquetant el compte de l’Ajuntament de Castelló (@AjuntCastello) i utilitzant l’etiqueta #FotoCastelloEnVerd.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari