Castelló activa la finestreta única per a centralitzar i agilitzar tràmits de cara a les festes de la Magdalena

Castelló activa la finestreta única per a centralitzar i agilitzar tràmits de cara a les festes de la Magdalena
30/01/2024 -

El govern municipal, a través de les regidories de Festes, Infraestructures i Mobilitat, ha obert aquesta setmana el punt d’atenció dirigit als representants dels col·lectius festers perquè puguen realitzar els tràmits administratius de les autoritzacions d’ocupació de via pública i activitats de cara a les festes de la Magdalena. La principal novetat, respecte a anys anteriors, és que aquesta finestreta única centralitza tots els permisos en un únic expedient, per a donar facilitats als organitzadors.

“Activem la finestreta única per a centralitzar i agilitzar tràmits de cara a les festes de la Magdalena. Com ens vam comprometre, a través d’aquest punt d’atenció simplifiquem la burocràcia perquè els festers puguen fer les gestions necessàries per a l’organització dels esdeveniments, per primera vegada, en un mateix expedient, amb la finalitat de donar-los facilitats i que no hagen d’anar d’un departament a un altre com fins ara”, assenyala el regidor d’Infraestructures, Sergio Toledo.

Per part seua, l’edil de Mobilitat, Cristian Ramírez, ha destacat que “el 90% de les peticions estan relacionades amb l’ocupació de via pública”. Ramírez assegura que “els nostres tècnics estaran durant tot el mes de febrer al servei dels festers per a gestionar amb temps suficient tots els permisos. Volem ser una administració útil, eficaç i eficient i la manera de demostrar-ho és a través d’aquesta finestreta única que pretén donar facilitats als ciutadans”.

En aquest sentit, la regidora de Festes, Noelia Selma, ha posat en valor “la coordinació en la posada en marxa d’aquest servei, al costat de les regidories d’Infraestructures i Mobilitat, per a donar el millor servei als qui col·laboren amb les nostres festes fundacionals de manera altruista. Les festes les fem entre tots i aquesta centralització dels tràmits a través de la finestreta única suposa donar resposta a una petició dels mateixos festers que ens demanen posar facilitats i no complicacions des de l’Ajuntament”.

Aquest punt d’atenció al públic va dirigit als representants de col·lectius i ens festers que han de tramitar tots els permisos de Magdalena com les colles, Gaiates o qualsevol ens vinculat al ‘món de la festa’.

La finestreta única estarà oberta durant tot el mes de febrer i l’horari d’atenció serà de dilluns a divendres d’11.00 a 13.30 hores i de vesprades, els dimarts i dijous, de 16.30 a 19.30 en la planta baixa de l’edifici de Quatre Cantons.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari