'Castelló Sènior' reprén sense incidències els viatges durant el mes de juny i la primera quinzena de juliol

La Diputació ofereix 10.000 places per a viatges i recorda que el termini d’inscripció continua obert

'Castelló Sènior' reprén sense incidències els viatges durant el mes de juny i la primera quinzena de juliol
11/07/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, considera “una molt bona notícia” que tal com estava previst haja sigut possible reprendre sense incidències els viatges de ‘Castelló Sènior‘ durant el mes de juny passat i la primera quinzena de juliol. En la seua opinió, aquest programa de viatges per la província per a majors que impulsa la Diputació “ha permés que després de molts mesos els hotels participants hagen représ l’activitat, que ara tindrà continuïtat amb l’arribada dels turistes”. També ha posat en valor el fet que “les nostres jubilades i els nostres jubilats, una vegada posada la vacuna, s’hagen decidit a viatjar de manera segura i reprendre una certa normalitat”.

Són paraules expressades per Martí durant la seua visita a l’estació d’autobusos de Castelló al costat de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, per a desitjar bon viatge i unes felices vacances a un grup que es disposava a iniciar la ruta amb destinació a Soneja i la comarca de l‘Alt Palància.

Martí ha recordat que, una vegada superat l’estiu, la Diputació tornarà a activar els viatges de ‘Castelló Sènior’, raó per la qual anima a les persones interessades a inscriure’s per als torns compresos entre el 19 de setembre i el 17 de desembre de 2021 i entre el 16 de gener i el 10 de juny de 2022, exceptuant el període de Setmana Santa.

És important destacar que s’ofereixen 10.000 places subvencionades que es poden sol·licitar per via telemàtica des de la pàgina www.dipcas.es o per correu ordinari. Els qui opten per aquesta segona via hauran de descarregar els impresos de sol·licitud en la web de la Diputació i presentar-los una vegada emplenats i signats en una oficina de Correus amb sobre obert perquè es puga estampar el segell corresponent amb la data. Hauran de remetre’s a la següent adreça: PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME DE CASTELLÓ, Avinguda Vall d’Uixó 25. 12004 Castelló.

El president ha felicitat la diputada Virginia Martí i a tot el seu equip del Patronat Provincial de Turisme “pel molt i bé que han treballat durant aquests mesos perquè la volta de ‘Castelló Sènior’ siga una realitat, en un temps marcat per la incertesa ocasionada per la pandèmia del coronavirus”.

Ha finalitzat la seua intervenció recordant que el turisme sempre ha sigut una prioritat per a la Diputació i que “ara ho és molt més, perquè com tots sabem, és un dels sectors que ha resultat especialment castigat per la crisi generada arran de l’emergència sanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari