Com sol·licitar els bons de la ‘Tornada al col·le’ a Castelló

L’Ajuntament entrega fins a 100 euros per a la compra de productes relacionats amb l’inici de les classes

Com sol·licitar els bons de la ‘Tornada al col·le’ a Castelló

Aquest dilluns, 12 de setembre, Castelló viu la ‘Tornada al col·le‘ de més normalitat després de la pandèmia, però també la més cara. És per això que hui mateix l’Ajuntament de Castelló ha obert el termini per a sol·licitar els bons de la ‘tornada al col·le’, de fins a 100 euros per a ajudar a les famílies amb les despeses derivades de l’inici de curs que se sumen a la inflació.

En concret, aquests bons van destinats a la compra de productes relacionats amb el curs, com a roba infantil o juvenil, calçat, articles d’esport, papereria o llibreria, entre altres. “Aquesta campanya s’ha posat en marxa amb l’objectiu de contribuir a pal·liar en les famílies el cost extra que suposa la tornada al col·le i fer front a l’augment dels preus”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco.

Com sol·licitar els bons de la ‘Tornada al col·le’?

Tal com ha confirmat el consistori, la web per a sol·licitar els bons s’ha activat al migdia d’aquest dilluns perquè la ciutadania puga demanar aquests bons. La meitat de l’import la paguen les famílies i l’altra meitat és subvencionada per l’Ajuntament a través de la regidoria d’Innovació Comercial.

El primer pas és accedir a la web a través d’aquest enllaç i entrar en l’apartat de consumidors. Cada persona empadronada a la ciutat disposarà d’un màxim de 100 euros (50 a pagar per la persona usuària i 50 per l’ajuntament), però també pot optar a 20 i 50.

Tan sols és necessari clicar a ‘Comprar bons’, completar les dades d’accés i seleccionar la quantitat del bo. Els bons s’enviaran automàticament al correu electrònic facilitat i podran descarregar-se en l’àrea privada per a imprimir-los en paper o presentar-los a través del telèfon mòbil en l’establiment.

Aquests bons porten incorporats un codi QR únic i un codi descompte que podran utilitzar-se en els comerços adherits a la campanya. També serà necessari presentar el DNI al costat dels bons.

Cada bo es podrà utilitzar en una única compra, per la qual cosa en una mateixa compra no es pot canviar més d’un bo. Les persones beneficiades tenen fins al 20 d’octubre de 2022 per a gastar-los.

Per a aquesta campanya, l’Ajuntament de Castelló destina uns 50.000 euros a Confecomerç-CV per a la posada en marxa, desenvolupament i gestió de la iniciativa. D’ells, 38.000 euros es destinaran a subvencionar els bons, per la qual cosa està previst que beneficie a un màxim de 3.800 persones i un mínim de 760.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari