La regidora de Turisme assistix a la inauguració de l'exposició ‘Castelló: Tradició i Modernitat’

La regidora de Turisme assistix a la inauguració de l'exposició ‘Castelló: Tradició i Modernitat’
02/05/2024 -

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, ha assistit a la inauguració de ‘Castelló: Tradició i Modernitat’, una exposició col·lectiva que arreplega l’obra de 17 artistes locals a la Sala Multifuncional de la planta 1 del parc comercial Estepark. La mostra, que pretén retratar la riquesa de Castelló a través de la mirada dels seus artistes, estarà disponible fins al 6 de maig i es podrà visitar en horari de 17.00 hores a 20.00 hores.

“Esta exposició és molt més que una simple mostra d’art. És una finestra oberta el cor de Castelló, una oportunitat única per a explorar i descobrir esta terra a través dels ulls i de les mans de 17 artistes locals”, ha assenyalat Miralles. En aquest sentit, la regidora de Turisme ha destacat que “en cada obra d’aquesta mostra està retratat un reflex de la rica història de Castelló, així com de la seua vibrant cultura”.

Miralles també ha recordat la importància vital de l’art i la cultura per a la ciutat de Castelló com a atractiu turístic: “Des del moment en el qual assumim la responsabilitat de governar aquesta ciutat, ens vam comprometre a fomentar la construcció d’una cultura en majúscules que promoga i valore el treball dels nostres artistes locals i que servisca per a potenciar el nostre turisme. El nostre suport a aquesta exposició és una mostra d’eixe compromís, sent aquesta un exemple palpable de com l’art pot unir generacions, preservar la nostra història i enriquir les nostres vides”.

L’edil també ha agraït a Estepark la seua disposició per acollir esta mostra i exercir d’altaveu de la cultura castellonenca: “La nostra ciutat necessita espais com este per a donar cabuda i difusió a una oferta cultural que este a l’altura d’una capital de província”.

Els 17 artistes que participen en l’exposició són Eloísa Aldás, Rosmary Badenes, Antonio Caparrós, Charlotte Carrasco, Toni Castillo, José Antonio Collado, Chus Comellas, Soraya Estela, Elena Fernándes, Elena Fortanet, María Griñó, Elisa Merino, Ana Parejo, Pepe Personal, Marta Ribes, Elisabeth Rodrigo i Carmen Rosa Signes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari