Aquests són els concerts de les festes de la Magdalena 2023

Els concerts i festivals de la Magdalena seran en la plaça Major i en el Recinte de Fires i Mercats

Aquests són els concerts de les festes de la Magdalena 2023

L’Ajuntament de Castelló ja ha anunciat els concerts de les festes de la Magdalena 2023, una “programació musical variada de diferents estils i dirigida a un públic heterogeni”. Així ho ha valorat aquest matí el regidor de Festes, Omar Braina, que ha destacat que hi haurà diversos concerts però també festivals gratuïts a Castelló durant les seues festes més grans.

En les festes fundacionals, que enguany se celebren de l’11 al 19 de març, hi haurà cinc cites musicals que pujaran a l’escenari a desenes d’artistes. Seran en dues ubicacions: el Recinte de Fires i Mercats i la plaça Major.

El primer serà el festival Magdalena Remember Fest, que tal com ja va avançar aquest diari, reunirà desenes de djs i artistes de remember en la capital de la Plana el dissabte 11 de març per a arrancar amb les festes. El festival és gratuït i se celebrarà en el Recinte de Fires i Mercats entre les 16.00 hores i les 04.00 hores de la matinada, amb 12 hores de música al davant.

Tal com ha recordat Braina, actuaran Tina Cousins (‘Pray’-‘Mysterious Time’), Sensity World (‘Give it up’), Spanic (‘Sister golden hair’), Marian Dacal B2B Eva Martí (‘Flying free’ i ‘Fly on the wings of love’), Just Luis (‘American pie’), Double Vision (‘Knockin’), New Limit (‘Smile’) i Kriss Orue (‘Tonight’), llegendes de la ruta com Arturo Roger (Actv), Vicente Maffia (Spook), Kike Jaén (Nod), Los Gemelos (Puzle) i José Conca (Chocolate). I de la província de Castelló, Vicente Añó, Paco Moliner, Josvi, Batiste, Pepo Web, Pirri i Danny A.

D’altra banda, el dissabte 18 de març serà el festival Magdalena Rock a partir de les 22.30 hores també en el Recinte de Fires i Mercats. En aquest cas, se’n pujaran a l’escenari Delest, Killus, Reincidents i Angelus Apatrida.

També en el recinte seran els concerts entre setmana: el dimecres 15, de Smoking Souls i Tesa a les 23.00 hores; el dijous 16 de març, de Lèpoka i Celtas Cortos a les 22.30 hores; i el divendres 17 de març, Bombai (23.00 hores).

Aquests són els concerts més sonats de la Magdalena 2023, però hi haurà més propostes en la plaça Major de la ciutat del 13 al 17 de març a les 23.00 hores. En el cas de dilluns 13, serà la Magdalena Tradicional, amb Els de la Fileta; el dimarts 14 de març actuarà l’Associació Cant d’Estil de Castelló; el dimecres 15 de març serà el musical Magdalena Simfònica, amb l’actuació de la Banda Municipal de Castelló i el grup The Lorian; el dijous 16 de març serà el torn de la Magdalena Romàntica, amb Rosa de Mayo i Kabocafé i l’actuació de Bàrbara Breva; i el divendres 17 de març tancarà els concerts en la plaça Major Els Penalba, amb la Magdalena Folk.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari