Castelló inicia la consulta pública prèvia a l'elaboració de la nova ordenança del Mercat del Dilluns

Castelló inicia la consulta pública prèvia a l'elaboració de la nova ordenança del Mercat del Dilluns
09/08/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha iniciat el tràmit de consulta pública prèvia per a l’elaboració de la futura ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària en el Mercat del Dilluns. Aquest procés s’inicia després de la recuperació del Recinte de Fires i Mercats després de la liquidació de la concessionària i la reobertura, mitjançant gestió municipal, del tradicional Mercat del Dilluns en tant es duu a terme la tramitació del nou contracte per a adjudicar la gestió del recinte.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que, una vegada assumida la gestió directa del Mercat del Dilluns per part de l’Ajuntament de Castelló s’ha iniciat un procés de regularització per a disposar d’una ordenança municipal que concrete les particularitats de la venda no sedentària del mateix i que establisca les condicions per al seu desenvolupament. “La futura ordenança persegueix millorar les condicions de treball dels venedors, contribuir a la seua professionalització i introduir criteris d’innovació”, ha avançat Donate. El regidor recalca que la futura ordenança serà una aposta per un comerç autòcton i de proximitat.

L’Ajuntament de Castelló, en compliment de l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ha iniciat el procés de consulta pública prèvia a l’elaboració de l’ordenança per a recaptar l’opinió dels col·lectius i parts afectades o interessades en la citada ordenança. “Volem recaptar les opinions i aportacions de les parts més representatives i afectades per la futura ordenança”, ha indicat Donate.

Per a això, el consistori obrirà un termini de quinze dies naturals a comptar des de la inserció de la Memòria corresponent en el portal web municipal, perquè les persones i organitzacions potencialment afectades, i el públic en general, puga expressar les seues opinions, suggeriments i observacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari