Consum i Mercadona avancen el seu horari de tancament aquest Cap d'any a Castelló

Aquest dissabte 31 de desembre Consum i Mercadona tenen un horari especial de tancament a les seues botigues de Castelló

Consum i Mercadona avancen el seu horari de tancament aquest Cap d'any a Castelló

Dissabte que ve, 31 de desembre, acomiadarem l’any 2022 per a donar la benvinguda a l’any nou. Així, aquest és un dels dies més especials de les èpoques nadalenques, ja que se celebra Nit de cap d’any i l’última nit de l’any en la qual famílies i amics queden per a gaudir d’un sopar especial.

És comú que els qui vagen a rebre convidats per a celebrar aquesta nit tan especial acudisquen als supermercats per a comprar alguns productes d’última hora que no poden faltar en la taula el pròxim 31 de desembre. No obstant això, cal tindre en compte que, a l’ésser una data especial, els establiments comercials de Consum i Mercadona de Castelló han avançat la seua hora de tancament amb motiu del sopar de Nit de cap d’any.

En el cas de Consum, tots els supermercats de la ciutat de Castelló obriran les seues portes a les 9 del matí i tancaran a les 19:30 hores, és a dir, dues hores abans del normal qualsevol altre dia de la setmana.

Charter tindrà el mateix horari el dia 31 de desembre: de 9 a 19:30 hores. I, de la mateixa manera que Consum, tampoc estarà obert el dia 1 de gener, encara que si que reprendrà la seua activitat habitual el dilluns 2 de gener i obrirà en horari de 9 a 21:30 hores.

Mentrestant, Mercadona també ha anunciat canvis en el seu horari d’obertura del dia de Nit de cap d’any. En aquest sentit, el gegant valencià de supermercats tancarà a les 19 hores dissabte que ve. Encara que tanque les seues portes dues hores i mitja abans també, el seu horari d’obertura no variarà i es manté a les 9:00 hores.

No obstant això, aquestes dues grans cadenes d’alimentació d’origen valencià recomanen consultar els horaris de cadascun dels establiments que tenen a la ciutat de Castelló per a saber l’horari específic que tindrà cadascuna de les botigues.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari