El Coso Multicolor i dos correfocs omplin de festa Castelló amb la Magdalena 2023

La gran batalla de confeti és un dels actes protagonistes d’aquest dijous de Magdalena

El Coso Multicolor i dos correfocs omplin de festa Castelló amb la Magdalena 2023

Aquest dijous, Castelló manté el seu ambient festiu de les Festes de la Magdalena 2023 amb el CosoMulticolor i dos correfocs a la ciutat, com a actes més destacats de la jornada. La quarta mascletà del concurs i els concerts completaran l’agenda per a aquest dijous de Magdalena.

La jornada arranca amb una nova caravana festera cap a la mascletà amb la participació de carros engalanats i gaiates, que partint de la Gaiata 19 La Cultural, recorrerà els sectors 17 Tir de Colom, 4 L’Armelar, 3 Porta del Sol, 5 Hort dels Corders i 6 Fanal-Ravalet, per a finalitzar en el recinte de mascletaes.

Al llarg del dia es podrà gaudir de diverses activitats infantils i actuacions de bandes a partir de les 10.45 hores. I a les 12.30 hores, serà l’obertura del Mercat Artesanal en l’antic Recinte de Fires i Mercats.

A les 14.00 hores arriba el torn de la pólvora amb la quarta jornada del Concurs de Mascletaes Ciutat de Castelló, en la qual la Pirotècnia Pibierzo dispararà 219 quilos de material pirotècnic al carrer María Rosa Molas, dedicada al CD Castelló pel seu centenari.

Serà a les 17.00 hores quan comence el Coso Multicolor en el circuit format en el Bulevard Blasco Ibáñez. Les carrosses s’enfrontaran a una batalla de confeti en un dels actes més divertits per a les famílies de les festes fundacionals.

A les 21.30 hores, el Palau de la Festa es convertirà en punt de trobada per a acollir el tradicional sopar de colles. I a les 22.00 hores arrancaran els correfocs en la zona de l’UJI, al carrer Jesús Martí, a càrrec de Diabòlica de Morvedre; i al final de l’avinguda València, al carrer Riu Adra, a càrrec de Diables de Castelló.

El concert de Lèpoka i Celtes Curts en el Recinte de Fires i Mercats i les revetles i actuacions musicals en els sectors gaiaters i les colles posaran el fermall d’or al dijous.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari