Ramírez: “Quan algú s'equivoca l'única cosa que pot fer és demanar disculpes”

Cristian Ramírez, mostra davant el Ple els certificats que acrediten que en aquests moments no té multes pendents de pagament

Ramírez: “Quan algú s'equivoca l'única cosa que pot fer és demanar disculpes”
09/02/2024 -

El Saló de Plens ha acollit aquest matí el Ple extraordinari que ha servit perquè el regidor de Mobilitat, Cristian Ramírez, d’explicacions sobre les sancions de la zona ORA.

Respecte al retard del pagament de les sancions l’edil ha reconegut que “no hi ha justificació, i per això demane disculpes”. “Quan algú s’equivoca l’única cosa que pot fer és demanar disculpes. Perdó per no haver atés els pagaments amb la immediatesa i la diligència que es requeria, per no haver-les abonat en primera instància i haver posposat el pagament a l’última fase del procediment administratiu. Extrem que no és ètic ni estètic, ho reconec”.

“Hui dia no tinc cap multa pendent en l’empresa de l’ORA, de la mateixa manera que no tinc cap deute amb l’Ajuntament de Castelló i ací tinc els certificats que el demostren, de l’empresa de l’ORA i de l’oficina de recaptació. He pagat el meu error i els assegure que no li ha costat diners als castellonencs”, ha assegurat.

I afig: “Les xifres del PSOE no són certes, Menteixen deliberadament. Després de la finalització del ple ordinari del passat 31 de gener em vaig personar en l’oficina de recaptació i vaig abonar totes les infraccions administratives que tenia pendents. He complit amb les meues obligacions en un procés que insistisc és legal, públic, transparent i estipulat en la normativa, de la mateixa manera que qualsevol castellonenc podria fer-ho”.

I ha recordat que els fets que hui s’han portat a aquest Ple “pertanyen a l’esfera privada del ciutadà Cristian Ramírez i res té a veure amb les competències de Cristian Ramírez regidor”. “En cap cas m’he aprofitat del càrrec de regidor, al contrari, ser-ho ha donat peu d’una manera rèptil i cruel a difamar-me, calumniar-me i abocar una infinitat de mentides sobre la meua persona”.

“En política no pot valdre tot. Entenc que es puga jutjar i criticar l’acció de govern i ho vaig assumir en el moment que vaig accedir al càrrec, però en aquesta ocasió crec que se’ls n’ha anat de les mans. Si hagueren dedicat el temps que han dedicat a abocar acusacions contra mi a treballar per la ciutat, els veïns li ho agrairien. Això no és fer oposició, és assetjament i enderrocament. Insistisc, quan algú s’equivoca l’única cosa que pot fer és pagar i demanar disculpes i així ho he fet”.

Denúncies davant Agència de Protecció de Dades i jutjats

El regidor de Mobilitat ha recordat que ja va presentar “dues denúncies davant l’Agència de Protecció de dades. Una contra l’empresa concessionària del servei d’aparcament de l’ORA, responsable del tractament de les dades de les multes, per fallada de seguretat o per obertura voluntària dels seus fitxers”.

En la mateixa Agència, Ramírez ha comentat que s’ha presentat “una altra denúncia contra el regidor Jorge Ribes, per fer públics en seu plenària de dades d’unes presumptes sancions de trànsit, i que podia haver obtingut en el temps que va despenyar les responsabilitats de regidor de Mobilitat”.

D’altra banda, l’edil de Mobilitat ha esmentat la interposició d’una altra denúncia, en aquest cas en els jutjats i també contra el regidor Jorge Ribes “com a possible autor d’un delicte de descobriment i revelació de secrets, per fer pública informació privada en el ple, que concerneixen l’article 197.2, 197.4 i el 198 del Codi Penal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari