La Diputació distribueix 580 mil mascaretes des de l'inici de la pandèmia entre els municipis de Castelló

Aquesta última setmana s’ha fet el repartiment de l’últim lot de 30 mil caretes als municipis de menys de 20 mil habitants

La Diputació distribueix 580 mil mascaretes des de l'inici de la pandèmia entre els municipis de Castelló
23/07/2021 -

La Diputació de Castelló ha jugat un paper molt important des de l’eclosió de la pandèmia de coronavirus en la protecció de la població castellonenca. En un any, el Parc Mòbil ha efectuat el repartiment, a cost zero per als ajuntaments, de 580 mil mascaretes entre els municipis de menys de 20 mil habitants de la província per a la seua distribució entre personal essencial i col·lectius vulnerables.

L’última de les expedicions s’ha materialitzat aquesta mateixa setmana, en la qual s’ha fet efectiva l’entrega d’un nou lot de vora 30 mil caretes finançades pel Govern d’Espanya. Com en ocasions anteriors, l’assignació s’ha fet de manera proporcional al nombre d’habitants empadronats a cada municipi.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat que aquest servei està a la completa disposició de totes aquelles institucions que necessiten d’infraestructura mòbil per a transportar i distribuir material protecció, amb el conseqüent estalvi per a les localitats amb menor capacitat econòmica. Fins al moment s’han efectuat remeses tant de la Generalitat Valenciana com del Govern central i ajuntaments.

Martí considera que la resposta de la institució «davant una situació a la que mai ens havíem enfrontat abans» ha estat «a l’alçada del moment» i ha destacat que els esforços sempre s’han concentrat en «ajudar els nostres pobles a previndre i a fer front a la crisi causada per la Covid-19 amb recursos».

José Martí ha agraït la professionalitat dels equips integrants del Parc Mòbil, els quals en la seua opinión «s’han convertit en una peça clau de la nostra estratègia per a protegir la nostra ciutadania de la pandèmia de Covid-19».

REPARTIMENT MÉS ENLLÀ DE MASCARETES

Els operaris del Parc Mòbil han transportat també des d’un principi altres materials de protecció que se sumen mig milió de mascaretes anteriorment esmentades. En l’últim any també s’han distribuït 4.173 bussos, 189.916 guants, 2.100 unitats de gel hidroalcohòlic, 2.525 litres de lleixiu, 1.315 ulleres i 1.317 bates.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari