La Diputació obri una línia d'ajudes de 360 mil euros per a la celebració de festivals a la província

El president José Martí justifica les subvenciones per la important repercussió econòmica que representen i pel seu pes a l’hora de posicionar Castelló com a escenari de festivals

La Diputació obri una línia d'ajudes de 360 mil euros per a la celebració de festivals a la província
17/08/2021 -

La Diputació de Castelló prepara la creació d’una línia de suport econòmic adreçat al sector dels grans festivals de música de la província perquè puguen pal·liar els efectes de dos anys en silenci per la pandèmia. Amb aquesta línia específica, que estarà dotada amb 360 mil euros, la corporació busca blindar la celebració de macroespectacles musicals en els pròxims anys a les comarques castellonenques.

El president de la Diputació, José Martí, ha justificat el llançament d’aquesta convocatòria de subvencions davant la important repercussió econòmica que representen els festivals per a la província i pel seu pes a l’hora de posicionar Castelló com a escenari de festivals. Les ajudes, segons es desprén de l’esborrany de les bases, cobriran despeses corrents dels últims dos anys. Martí ha indicat que s’ha establert una clàusula que implica que els beneficiaris es comprometen a celebrar al llarg de 2022 el seu macroesdeveniment per a poder percebre la quantia.

Des del Patronat de Turisme, la diputada Virginia Martí considera que cal donar suport a les empreses promotores perquè continuen mantenint la seua infraestructura a Castelló «i que en els pròxim anys puguem recuperar amb força la celebració dels festivals a casa nostra». Virginia Martí ha insistit que «la Diputació de Castelló es mantindrà sempre al costat de totes les iniciatives que impulsen la reactivació turística i econòmica de la província».

La intenció de la diputada és portar al ple de Patronat de Turisme del mes de setembre l’aprovació de les bases reguladores de la subvenció.

CONVENI AMB L’AJUNTAMENT DE BENICÀSSIM

Dintre de la seua aposta per la celebració de festivals de música a la província, la Diputació de Castelló ha pressupostat enguany una inversió de 180 mil euros per a la construcció d’una nova tanca de seguretat al voltant del recinte de festivals de Benicàssim.

La intervenció se centrarà en la construcció d’un tancament circumdant amb caràcter definitiu, la qual cosa comportarà la supressió de les despeses anuals de lloguer d’infraestructures per a protegir l’espai. L’estalvi generat, tant per a les arques municipals com per als promotors musicals, serà un al·licient més perquè continuen confiant en Benicàssim i a la província per a fer cultura en majúscules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari