La Diputació renovarà el vestuari del servei de bombers amb una inversió de 2,5 milions d'euros

El Consorci ha adjudicat hui la contractació dels lots de subministrament de la nova equipació, que s’estrenarà a la tardor

La Diputació renovarà el vestuari del servei de bombers amb una inversió de 2,5 milions d'euros
12/08/2021 -

La Diputació de Castelló renovarà en els pròxims cinc anys el vestuari de treball de la totalitat dels components del Consorci Provincial de Bombers perquè siguen més segurs i complisquen amb totes les normativa d’ús i qualitat. La inversió ascendirà a prop de 2,5 milions d’euros, que es dividiran en cinc anualitats de 495 mil euros, segons ha confirmat el president José Martí.

L’adjudicació definitiva dels lots, un total de 10, s’ha aprovat per unanimitat aquest dijous en junta de govern del Consorci de Bombers. Les noves equipacions, que previsiblement es presentaran al llarg del mes de setembre, han estat dissenyades a través d’un procés consultiu en què s’ha escoltat l’opinió dels integrants del consorci i responen a totes les exigències de les normatives espanyola i europea.

El diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha informat que la compra es realitzarà de manera gradual i que s’incorporaran a l’inventari del Consorci nous monos, jaquetes i pantalons d’intervenció, arnesos, calçat de seguretat, guants, equips de respiració autònoma, cascs i un modern sistema d’il·luminació extern.

Martí ha expressat que la decisió de renovar la vestimenta del CPBC «respon a l’aposta d’aquest equip de govern de modernitzar el servei provincial de bombers i de facilitar la seguretat i el confort dels professionals». «El nostre objectiu és dotar el Consorci dels millors mitjans perquè puguen realitzar la seua labor de protecció social amb totals garanties de comoditat i seguretat».

El termini d’entrega de les primeres unitats serà, si es compleixen les previsions, a primeries del mes de novembre. Ibáñez ha remarcat que el canvi d’uniformes es produeix després d’anys sense cap renovació substancial.

INVERSIONS EN PARCS

Els parcs de bombers de la província també estan sent objecte d’actuacions de modernització per part de la Diputació. Al llarg de tot l’any s’invertiran més de 150 mil euros en la renovació d’espais i en la millora de la funcionalitat dels centres de treball i en l’adquisició de mobiliari i material informàtic. A banda, també està en projecte l’ampliació de la superfície útil del parc de Nules.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari