Educació inicia la reforma del col·legi Lluís Revest votada als pressupostos participatius

Les obres serviran per renovar el banys d’infantil i de primària i tenen un dotació de 120.000 euros

Educació inicia la reforma del col·legi Lluís Revest votada als pressupostos participatius
22/05/2020 -

El regidor d’Educació i Participació Ciutadana, Francesc Mezquita, ha visitat aquesta setmana les obres que han començat al CEIP Lluis Revest. El projecte per a la renovació dels banys té un pressupost de 120.000 euros i va ser una de les propostes triades mitjançant els pressupostos participatius de l’any 2018.

La zona de sanitari afectada és la del mòdul d’infantil, encara que està previst escometre algunes millores en els banys de primària per renovar «unes instal·lacions que havien quedat antigues», com ha assenyalat el regidor. El termini d’execució és de dos mesos i, per tant, les instal·lacions quedaran renovades per a la tornada de l’activitat lectiva prevista per al mes de setembre.

«La interrupció de les classes presencials ens ha permés avançar aquestes obres, que estaven programades per a l’estiu», ha explicat Mezquita, qui ha recordat que l’aturada està servint per a «realitzar multitud d’actuacions de manteniment i millora en tots els centres educatius de la ciutat». És per això que al mateix Lluis Revest els serveis municipals han realitzat també tasques de pintat i de manteniment de la caldera.

En aquesta mateixa línia, Educació actuarà al CEIP Illes Columbretes, on està prevista la creació d’un aula per a la nova línia de 2 anys que introduirà la Conselleria d’Educació el pròxim curs. El projecte té un pressupost de vora 25.000 euros i suposarà l’adequació d’un espai ja existent per a adaptar-lo a les necessitats d’alumnat i professorat de la nova línia.

A aquestes dues intervencions que sumen una injecció de 145.000 euros, cal afegir els 465.000 euros inclosos al Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica de Castelló (Pirecas). Destaquen els projectes que permetran l’obertura de noves línies de dos anys als col·legis Antonio Armelles i Isidoro Andrés, les obres per als quals tenen en total 103.000 euros de pressupost. Al CEIP Censal està prevista la instal·lació d’una escala d’emergència i la substitució de persianes, dotades amb 47.000 euros. Al CEIP Fadrell es destinaran 12.000 euros a reformar els banys, una actuació que també es farà a l’Isabel Ferrer (40.000 euros) i al CEIP L’Illa i on, junt amb la renovació del paviment del pavelló, el consistori invertirà 70.000 euros.

Pel que fa al Pintor Castell es renovarà l’asfaltat de l’accés i del camp de futbol amb 29.000 euros i al Castell Vell s’habilitarà un aula per a cuina amb una inversió de 30.000 euros. Al CEIP La Marina, l’Ajuntament de Castelló destinarà 35.000 euros per a renovar persianes i, a Illes Columbretes, asfaltarà el camp de bàsquet amb una partida específica dotada amb 38.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari