Coneix la història del Castell Vell amb "El Castell Contat", a partir del 30 de juny

L’Ajuntament de Castelló proposa diferents activitats per a dinamitzar el Castell Vell i donar-lo a conéixer

Coneix la història del Castell Vell amb "El Castell Contat", a partir del 30 de juny
28/05/2019 -

El Castell Vell de Castelló vol donar-se a conéixer. Per a això, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat, al costat del Centre d’Interpretació del Castell Vell i el MUCC (Museu de la Ciutat de Castelló), una sèrie de narracions orals que es duen a terme en les mateixes instal·lacions del castell. Amb això, es pretén que els i les assistents, sobretot els més xicotets, donen importància al castell i al seu valor històric. Sota el nom “El Castell Contat”, es duran a terme narracions d’històries, llegendes i successos, que comptaran amb dramatització per a ajudar els visitants a imaginar-se les situacions com si estigueren allí.

Dirigida a un públic familiar, durant la visita es podrà conéixer el famós castell de Castelló, la seua història i les persones que van habitar en ell des de la seua construcció. Un viatge en el temps per a imaginar com era la vista al castell, fins a arribar a perquè va ser abandonat. Amb històries i llegendes, també s’explicaran els orígens de la ciutat de Castelló, molt relacionats amb el Castell.

María José Chabrera i Tània Muñoz, seran les professionals encarregades de la narració, comptant amb l’assessorament de dels arqueòlegs i el personal de MUCC.

Com participar en “El Castell Contat”

“Conte contat” al Castell Vell. Fuente @muccastello

Les narracions tindran lloc els dies 30 de juny, 25 d’agost i 27 d’octubre en valencià; mentre que en castellà es podran gaudir els dies 28 de juliol, 29 de setembre i 24 de novembre. Les visites d'”El Castell Contat” seran al matí, a partir de les 10h i tindran una durada d’hora i mitja. Es recomana als assistents portar roba i calçat còmode, ja que la visita començarà en el Centre d’Interpretació Castell Vell, i es desplaçarà fins al mateix castell. També es recomana portar gorra, aigua i protecció solar.

Per a participar totalment gratis, només cal reservar prèviament a través del correu info@mucc.es o en el telèfon 964 23 91 01 (cridar entre setmana de 8 a 15h). Afanya’t si vols participar, l’aforament està limitat a 35 persones per sessió.

D’altra banda, es Castell Vell també organitza les narracions nocturnes amb “Nit de contes”, que es va donar el dissabte passat 25 de maig aconseguint un gran èxit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari