El Patronat Municipal de Festes aprova el programa oficial de la Magdalena 2024

El Patronat Municipal de Festes aprova el programa oficial de la Magdalena 2024
20/02/2024 -

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha aprovat aquest dimarts per majoria el programa oficial de les festes de la Magdalena 2024 que se celebraran de 2 al 10 de març. La coordinadora de la Junta de Festes, Vanesa Pérez, ha presentat el programa de festes, davant la presència de la regidora i presidenta del Patronat, Noelia Selma i la resta de membres del Consell Rector.

La regidora de Festes, Noelia Selma, ha destacat que “hui iniciem el compte arrere per a la nostra setmana gran amb una programació d’actes que hem preparat en temps rècord de la mà de la Junta de Festes i que continuen sent tot un referent”.

Selma ha afirmat que “hem recuperat actes que havien desaparegut en anys anteriors i que són molt benvolguts a la nostra ciutat”. És el cas dels castells de focs artificials que congreguen a milers d’espectadors. “La nostra tradició festera no s’entén sense el protagonisme de la pólvora i creiem que els castellonencs agrairan la volta d’aquests grans espectacles pirotècnics nocturns”, afirma.

Aquestes festes de la Magdalena també recupera enguany és el Magdalena Circus que tornarà a celebrar-se en la plaça Hort dels Corders. “Recuperem el circ al carrer que tant agrada a les famílies i que té una gran tradició”, indica Selma.

L’edil també ha volgut destacar la recuperació d’un acte amb molt de simbolisme que va desaparéixer l’any passat com és l’homenatge a les Comissions de Sector, “els vertaders artífexs de les nostres festes”, assegura.

Una altra de les novetats de les quals podran gaudir els castellonencs durant la setmana gran és l’ofrena a la Mare de Déu de Lledó del dissabte 9 de març que tornarà a celebrar-se només amb el format tradicional a la vesprada.

A més, el govern que lidera Begoña Carrasco aposta per potenciar el caràcter internacional de les festes fundacionals a través del Festival Internacional de Bandes amb grups arribats de tot el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari