L'EOI de Castelló obri la matrícula per a les últimes vacants de les quatre seus

L'EOI de Castelló obri la matrícula per a les últimes vacants de les quatre seus
13/10/2020 -

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Castelló ha obert la matrícula amb les vacants que queden a les seues quatre seus després d’haver finalitzat els períodes de matrícula ordinària i extraordinària. El centre de l’antic campus de Borriol, juntament amb les seccions de Vinamargo (IES Matilde Salvador), Almassora (IES Álvaro Falomir) i la nova secció del Grau (CIPFP Costa de Azahar), que entra en funcionament aquest curs 2020-2021, ofereix 12 idiomes: alemany, anglés, àrab, castellà per a estrangers, eusquera, francés, italià, portugués, romanés, rus, valencià i xinés.

Enguany, per les circumstàncies sanitàries, s’assignaran vacants per ordre d’arribada amb cita prèvia. Tota la informació sobre com sol·licitar la cita prèvia per a fer la matrícula i els requisits d’accés es pot trobar al web del centre (https://mestreacasa.gva.es/web/eoicastello/eoicastello). És molt important tindre en compte que no s’atendrà ningú sense cita prèvia.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha animat la població de la ciutat i de municipis propers a inscriure’s per tal d’«aprendre nous idiomes o millorar aquells que ja coneixen ja que aquests són una eina fonamental a l’hora de multiplicar les oportunitats professionals, tan importants en una conjuntura socieconòmica com l’actual».

Així doncs, L’EOI de Castelló encara té vacants en tots els idiomes i nivells i en la nova secció del Grau, que s’ubica al mateix centre que l’Escola d’Hostaleria del CIPFP Costa de Azahar, davant del Pinar, també té places d’anglés en primer d’A2 i primer de B1.

A més, hui dimarts 13 i també amb cita prèvia, l’EOI de Castelló obri la matrícula als cursos formatius i als tallers d’idiomes en grups reduïts de dues hores setmanals per a treballar les destreses orals. Les classes d’aquests cursos formatius i tallers començaran el 19 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari