La Fira de la Magdalena torna amb novetats en el seu cartell per a aquest 2023

Un mà a mà amb El Juli i Manzanares o una correguda el dilluns de Magdalena, grans novetats del programa de bous

Manolo Navarro

La Fira de la Magdalena torna amb novetats en el seu cartell per a aquest 2023
12/01/2023 -

El Món de la Festa, castellonencs, castellonenques i visitants compten els dies en el calendari per a tornar a viure les seues festes més esperades: les Festes de la Magdalena 2023. A poc a poc es van donant més detalls, com el cartell de la Fira de la Magdalena 2023, que tindrà un mà a mà d’El Juli i Manzanares, entre altres actes destacats, del 12 al 19 de març.

Així ho ha anunciat l’empresa Funtausa, al capdavant de la plaça de bous de Castelló, així com el seu gerent, Alberto Ramírez, que han explicat que l’abonament estarà compost per cinc corregudes de bous -una d’elles mixta-, una novillada picada, dues novillades sense picadors i una classe pràctica del jove noviller Marco Pérez.

Ramírez ha destacat que “està la correguda de Victorino, que sempre ha sigut un clàssic d’aquesta fira, el mà a mà amb dues figures com El Juli i Manzanares per a celebrar els 25 i 20 anys d’alternativa, respectivament, la novetat de la correguda del dilluns, dia guardat per a la de rellons, que enguany no hi haurà encara que sí que estarà la gran figura que és Diego Ventura en una correguda mixta… hi ha moltes figures i també toreros joves, com l’aposta de Francisco de Manuel”.

Cartell de la Fira de la Magdalena 2023

Així, tal com ha anunciat Funtausa i Ramírez, la fira taurina de la Magdalena 2023 se celebra del 12 al 19 de març. Aquest és el programa de bous, amb tots els festejos a les 17.00 hores de la vesprada.

  • Diumenge 12 de març: Antonio Ferrera, Perera i Paco Ramos, amb bous de Victorino Martín
  • Dilluns 13 de març: Diego Urdiales, El Fandi i Daniel Luque, amb bous de Manuel i Antonio Tornay. En finalitzar, el noviller Marco Pérez realitzarà una classe pràctica amb un vedell de Talavante.
  • Dimarts 14 de març: Novellades sense picadors. El Mene (Salamanca), Javier Aparicio (Castelló), Arturo Cartagena (Citar), Cristian González (Miguelturra, Ciudad Real), Juan Alberto Torrijos (València) i Pablo Verdí (Castelló), novells de Hnas. Angoso Clavijo.
  • Dimecres 15 de març: vedells de López Gibaja, Porta Miravé (Osca), Miguel Losana (Toledo), Samuel Navalón (Albacete), Marco Polope (València), Abel Rodríguez (Castelló) i Bruno Martínez (Castelló).
  • Dijous 16: Daniel Medina, El Ceci i Aarón Rull, amb vedells de Font Ymbro.
  • Divendres 17: Mà a mà d’El Juli i Manzanares, amb bous de Saniel Ruiz, Pierto de Sant Lorenzo i Garcigrande.
  • Dissabte 18: Sebastián Castella, Roca Rey i Francisco de Manuel amb bous de Germans García Jiménez i Olga Jiménez.
  • Diumenge 19: Diego Ventura, Talavante i Tomás Rufo amb bous de J. Pedro Domecq i Els Espartars per a rellons.

Abonaments Fira de la Magdalena

Respecte als abonaments per a la fira, la renovació d’abonaments es pot realitzar entre el 24 de gener i el 4 de febrer, mentre que la compra de nous abonaments es realitza del 6 a l’11 de febrer. El 13 de febrer es posaran a la venda les entrades.

L’horari de taquilles és de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores. El telèfon de la plaça de bous és el 964255536.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari