Les festes de la Magdalena de Castelló 2023 tindran una nova zona de mesons

En un mateix espai se concentraran els mesons del vi, de cervesa internacional i la fira de foodtruck

Les festes de la Magdalena de Castelló 2023 tindran una nova zona de mesons

Les Festes de la Magdalena de Castelló tornen més fortes que mai aquest 2023 després de superar les restriccions sanitàries per la pandèmia de la COVID-19 i ho fan amb novetats. L’Ajuntament de Castelló ha anunciat que s’estrenarà una nova zona de mesons que concentrarà el Mesó del del Vi, la Fira de la Cervesa Internacional i la Fira Foodtruck.

Aquest nou espai festiu està situat al costat del Recinte de Fires i Mercats. Concretament, el Mesó del Vi estarà en el camí Caminàs, entre el carrer Pare José Tavernes i Josefina Cruzado; la Fira de la Cervesa Internacional, també al carrer Joan Pau II, entre Josefina Cruzado i Carmen Noguera; i la Fira Foodtruck, al carrer Joan Pau II, entre el Caminàs i Josefina Cruzado.

En els voltants d’aquesta zona se situarà un lloc de seguretat avançat i la superfície serà d’un total de 8.800 metres quadrats, dels quals 3.700 metres són deel Mesó del Vi, 2.300 són per a la Fira de la Cervesa Internacional i 2.800 per a la Fira Foodtruck.

Què ocorre amb el Mesó de la Tapa i la Cervesa? L’Ajuntament de Castelló ha confirmat que en aquesta Magdalena 2023 es mantindrà en la plaça Espanya i tindrà una superfície de 2.800 metres quadrats. El mateix ocorre amb la Fira Taurina, que es queda en el passeig Ribalta, enfront de la plaça de bous, amb 1.037 metres quadrats; i amb el Mercat Artesanal, que també es queda en l’antic recinte de fires i mercats amb un total d’11.900 metres quadrats de superfície.

Sobre aquesta novetat, el regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, ha explicat que “la nova zona de mesons permetrà generar un espai més segur i controlat, amb bones comunicacions i accessos, i evitarà molestes als veïns en estar situat en una zona no residencial”.

“Així mateix, mantenim altres espais gastronòmics com la Fira de la Tapa i la Cervesa i la Fira Taurina o el Mercat Artesanal en altres ubicacions per a dinamitzar altres zones de la ciutat”, ha afegit Braina.

Aquest divendres, 27 de gener, el Patronat Municipal de Festes té previst aprovar en el consell rector les bases reguladores per a l’atorgament, en règim de concurrència competitiva, de l’autorització demanial amb destinació a la instal·lació i explotació d’aquests mesons, fires i mercats que formaran part de l’oferta gastronòmica i d’oci de les pròximes festes de la Magdalena de 2023, que enguany se celebraran de l’11 al 19 de març amb una àmplia programació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari