La Generalitat aplica des de hui la reducció addicional del 30% en abonaments i títols multiviatge del TRAM de Castelló

La mesura s’aplicarà fins al 31 de desembre d’enguany i se suma a les baixades de preu de fins a un 50% aplicades durant aquest any en el transport públic de la Generalitat

La Generalitat aplica des de hui la reducció addicional del 30% en abonaments i títols multiviatge del TRAM de Castelló
01/09/2022 -

La Generalitat aplica a partir de hui, 1 de setembre, la reducció addicional d’un 30% en el preu dels abonaments i títols multiviatge de tots els serveis de transport públic competència de la Generalitat.

Aquesta mesura se suma a la reducció de preus de fins a un 50% que ja està vigent i afecta els títols SUMA, zona TAM d’Alacant, TRAM de Castelló, TRAM d’Alacant i Metrovalencia. En el TRAM de Castelló, el bo de 10 viatges passa a costar 5,7 euros i el de 30 dies 21 euros.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha assenyalat que “aquest descompte se suma a les tarifes ja aplicades enguany per la Generalitat en els transports de la seua competència, que han permés que les persones usuàries es beneficien de descomptes de fins a un 50% i que han suposat una inversió de més de 20 milions d’euros per part del govern autonòmic”.

Al seu torn, la consellera ha explicat que “aquesta iniciativa forma part del paquet de mesures que la Generalitat ha anat aplicant després de la invasió d’Ucraïna, per a fer front a la pujada dels costos de l’energia i incentivar l’ús del transport públic per a afrontar aquesta situació”.

La mesura s’aplicarà entre l’1 de setembre de 2022 i el 31 de desembre de 2022 i queden exclosos els bitllets senzills i d’anada i tornada. Posteriorment, des de l’1 de gener fins al 31 de gener de 2023 els títols adquirits dins del període bonificat seran susceptibles d’utilització.

La reducció del 30% és conseqüència de l’aprovació del Govern d’Espanya del Reial decret llei 11/2022, de 25 de juny, que estableix un sistema d’ajudes directes, corresponents en 2022, per a proporcionar suport financer a les comunitats autònomes per a aplicar un descompte en el servei de transport públic per carretera de la seua competència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari