El govern de Carrasco rep per primera vegada en la història de l'Ajuntament de Castelló als membres del cos consular de València

El govern de Carrasco rep per primera vegada en la història de l'Ajuntament de Castelló als membres del cos consular de València
20/02/2024 -

L’alcaldessa, Begoña Carrasco, acompanyada d’una gran part de regidors del govern municipal, ha rebut a l’Ajuntament als cònsols i representants dels consolats de Bolívia, el Brasil, Bulgària, Burkina Faso, Xile, República Dominicana, l’Equador, els Estats Units, Filipines, Guatemala, Hongria, Mònaco, Panamà, Països Baixos, el Perú, Romania, Rússia i Turquia. L’acte ha sigut presidit per la primera edil, acompanyada del degà del Cos Consular de València i Cònsol de Xile, Leopoldo López i la secretària del degà, Lucía Perera.

És la primera vegada en la història de l’Ajuntament de Castelló que l’equip de govern pràcticament íntegrament rep al cos consular de Castelló i València amb la finalitat de reforçar els vincles entre països i potenciar les relacions amb el consistori.

“Hui acollim amb els braços oberts a 18 diplomàtics delegats a la Comunitat Valenciana, als qui els brindem la total col·laboració d’aquest Ajuntament per a treballar de la mà i per a poder desenvolupar els consolats itinerants que ens han sol·licitat, cedint-los espais municipals per a poder realitzar de manera puntual accions durant tot l’any, tant per a realitzar tràmits administratius, xarrades, conferències com també els actes institucionals que necessiten”, ha destacat l’alcaldessa.

La primera edil també ha ressaltat “la predisposició i el compromís del govern municipal per a continuar desenvolupant accions conjuntes a la ciutat que promoguen intercanvis culturals i també per a organitzar la celebració dels dies nacionals dels diferents països”.

Carrasco ha agraït als cònsols i representants la seua visita hui al consistori, “a la qual ha tornat a ser la casa de tots i així volem que la sentiu”. Així mateix, l’alcaldessa ha posat en valor “la gran labor que realitzen amb els seus conciutadans per la convivència social”.

Cal recordar que el 15 de desembre de 2023 es va celebrar la primera Mesa Consular entre el Consolat i l’Ajuntament de Castelló per a forjar i afermar les relacions més que necessàries entre el consistori i amb els representants de la resta de països. “També hem tingut trobades amb diferents consolats que, sens dubte, són accions que redunden en benefici de la ciutadania i reforcen encara més els vincles que ens uneixen”, conclou Carrasco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari