La desfilada internacional d'animació estrena recorregut aquestes Festes de la Magdalena 2023

Castelló celebra aquest divendres un dels actes més importants de les seues Festes de la Magdalena amb la participació de bandes internacionals

La desfilada internacional d'animació estrena recorregut aquestes Festes de la Magdalena 2023

Les Festes de la Magdalena 2023 encaren la seua recta final i aquest divendres reuniran milers de persones en la desfilada internacional d’animació, que enguany torna a Castelló amb un nou recorregut i prop de 400 participants. La mascletà del concurs i una mascletà mixta multicolor nocturna compartiran protagonisme en aquest divendres de Magdalena.

A les 08.00 hores, una despertà en ‘Tro de bac’ despertarà als veïns i veïnes des de la Plaça Cardona Vives, recorrent el carrer Colón fins a la plaça Tetuan. A partir de les 10.15 hores començaran els espectacles d’animació infantils en la plaça Santa Clara i Major i els punts FAMM en diferents gaiates, a partir de les 11.00 hores.

Caldrà esperar fins a les 14.00 hores per a gaudir d’una nova mascletà al carrer María Rosa Molas, aquesta vegada de la Pirotècnia Torís, que dispararà més de 100 quilos de pólvora en la cinquena jornada del Concurs de Mascletaes Ciutat de Castelló.

A les 18.00 hores començarà la gran desfilada internacional d’animació FAMM, una gran mostra de companyies d’animació, arts escèniques de carrer i música. S’esperen uns 400 participants i 17 companyies, amb diversos ballets, bandes internacionals d’Ucraïna, Polònia, República Txeca i Països Baixos, batucades, inflables i marionetes gegants que submergiran Castelló en un món de fantasia una vegada més.

El nou recorregut de la desfilada internacional d’animació de les Festes de la Magdalena 2023 és un dels canvis d’enguany. Començarà per l’avinguda Casalduch amb cantonada en l’avinguda Borriana i passarà per la plaça Fadrell, carrer Guitarrista Tárrega, plaça Borrull, carrer Governador i finalitza en la plaça María Agustina amb unes dues hores de recorregut.

A les 21.00 hores, la plaça de les Illes Columbrets acollirà una barbacoa popular de xoriços i llonganisses gegants, patrocinat per Alcampo i CC Salera. A la mateixa hora, al carrer María Rosa Molas, serà la mascletà mixta multicolor, també a càrrec de Pirotècnia Torís.

La festa continuarà a la nit amb les actuacions musicals i revetles en els sectors gaiaters i colles, així com en el Recinte de Concerts, on actuarà el grup valencià Bombai.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari