Quin horari té el Corte Inglés de Castelló aquest 5 de gener?

Amb motiu del dia de Reis, la majoria d’establiments tanquen

Quin horari té el Corte Inglés de Castelló aquest 5 de gener?
04/01/2023 -

Amb l’arribada de la Cavalcada dels Reis Mags i el dia de Reis, són molts els establiments comercials que decideixen modificar els seus horaris apurant l’última hora d’aquestes festes nadalenques. Però, quin horari té el Corte Inglés de Castelló aquest 5 de gener?

Tal com indica en la seua pàgina web, l’horari del Corte Inglés de Castelló no canvia per al dia 5 de desembre, per la qual cosa es manté entre les 10.00 i les 22.00 hores. No obstant això, sí que hi ha canvis per a l’endemà. El 6 de gener, dia de Reis, el Corte Inglés de Castelló romandrà tancat tot el dia en tractar-se d’un festiu a nivell nacional.

Això sí, l’endemà tornarà a obrir amb normalitat i aquest diumenge 8 de gener tindrà lloc una obertura especial dels grans magatzems amb motiu d’unes rebaixes que arriben després de la intensa campanya de Nadal. Per a aquest dia, l’horari serà de 10.00 a 22.00 hores.

El Corte Inglés de Castelló és un lloc popular per a fer compres i és conegut per tindre una gran selecció de productes d’alta qualitat a preus raonables. A més, ofereix serveis addicionals com a serveis financers, enviament a domicili i una àmplia varietat d’opcions de pagament.

Així, per a arribar a aquest establiment situat en el Passeig de Morella, 1 es pot fer de diferents maneres. Una d’elles és caminant en el cas de viure a prop o, al contrari, agafar el cotxe. També es pot acudir en transport públic amb les línies de bus L3, L12 o T1 o mitjançant el TRAM de Castelló.

Per a més informació d’última hora sobre els horaris d’El Corte Inglés de Castelló o sobre els productes disponibles en aquests moments a l’interior de l’establiment, es recomana punxar en següent enllaç de la seua pàgina web.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari