Innovació Comercial de Castelló aconsegueix incentivar compres per més de mig milió amb 'Sempre al teu costat'

Innovació Comercial de Castelló aconsegueix incentivar compres per més de mig milió amb 'Sempre al teu costat'
19/09/2021 -

La campanya ‘Sempre al teu costat’, impulsada per l’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d’Innovació Comercial, ha finalitzat amb un èxit de participació en aconseguir incentivar compres en el comerç local dels diferents districtes de la ciutat per valor de més de mig milió d’euros. En total, han participat 13.458 persones que han realitzat compres per 532.051 euros.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha recalcat que aquesta és la tercera campanya comercial basada en el sorteig de xecs regal que ha impulsat el consistori i que ha demostrat ser una iniciativa nova i eficaç per a incentivar les compres en els comerços de proximitat. “És un model que, des de la seua primera edició, ha sigut molt ben acollit pels i les comerciants i és una campanya molt eficaç per a aconseguir augmentar vendes gràcies a l’incentiu del sorteig dels xecs regal”, ha explicat Donate.

Cal recordar que la campanya ‘Sempre al teu costat’ s’ha desenvolupat entre el 23 de juny i fins al 23 d’agost. Durant aquest temps, les persones participants que han realitzat compres per més de 10 euros en els comerços dels diferents districtes de Castelló i el Grau han pogut optar a un dels 80 xecs per valor de cent euros. El sorteig de les persones guanyadores va tindre lloc el passat 6 de setembre. “Hem repartit 8.000 euros en premis que, a més, seran reinvertits en els comerços en els quals es va realitzar la compra guanyadora, incrementant encara més l’impacte de la campanya per la qual s’han realitzat compres per més de mig milió d’euros”, ha recalcat el regidor.

Es tracta de la major xifra aconseguida en les tres edicions d’aquesta modalitat de campanya comercial que, d’altra banda, ha tingut una duració més llarga. La primera campanya (Gràcies!) va incentivar compres per valor de 230.000 euros, mentre que la segona (‘Ara més que mai, comerç local’) va finalitzar amb compres per 309.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari