La Junta de Govern aprova l'increment del contracte d'ambulàncies en un 73,9%

La Junta de Govern aprova l'increment del contracte d'ambulàncies en un 73,9%
26/01/2024 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat l’adjudicació del servei d’assistència sanitària municipal a Ambulàncies CSA amb un increment del 73,9% enfront de l’anterior. El pressupost ascendeix a 400.000 euros per als dos anys de duració, a raó de 200.000 euros a l’any. Es tracta del servei d’ambulàncies per a tots els esdeveniments que es duen a terme a la ciutat de Castelló.

El portaveu del govern, Vicent Sales ha declarat que “el contracte d’ambulàncies era un dels empastres de l’anterior govern que ens trobem en arribar perquè el mes de juny quan arribem a l’Ajuntament, l’import anual ja estava acabat i es devien fins i tot 3.000 euros”. “Amb aquest fet ha quedat demostrat que el contracte d’ambulàncies que va fer l’anterior govern era molt escàs, per aquest motiu hui aprovem el nou servei amb l’increment que passa de 115.000 euros a 200.000 euros a l’any”.

Sales assegura que “per aquesta mala gestió de l’anterior equip de govern, des del 17 de juny que arribem a l’Ajuntament de Castelló, totes les ambulàncies que hem pagat han sigut mitjançant Reconeixements Extrajudicials de Crèdit perquè no hi havia diners”.

En aquest sentit, el portaveu del govern destaca que “incrementem el contracte d’ambulàncies per a comptar amb els recursos necessaris, dins de la gran aposta d’aquest govern municipal per la seguretat durant els esdeveniments de tot l’any i per a oferir així un millor servei als castellonencs”.

A més, la sessió ha donat llum verda a les millores del servei d’assistència sanitària municipal sense cost addicional per a l’Ajuntament. Es tracta de la incorporació d’una ambulància assistencial addicional per als esdeveniments taurins, la prolongació de l’horari del servei d’ambulàncies per causes imprevisibles i l’ajornament, suspensió i/o anul·lació de qualsevol dispositiu quan la situació el requerisca.

Escultura de ‘El Pregoner’

Respecte a l’escultura de ‘El Pregoner’ que va encarregar l’exalcaldesa i actual senadora del PSPV, Amparo Marco, el portaveu del govern ha insistit que “la callada per resposta que ens està oferint el Partit Socialista evidència que, quan no hi ha res a dir, és que la versió del Partit Socialista és molt pitjor que la versió que s’ha comptat”.

Sales ha recordat que “estem no sols davant un empastre administratiu que ha impedit que un artista al qual se li va encarregar una obra d’art no es va pagar, sinó que a més, compta amb l’agreujant, i a les proves em remet, és que des dels correus d’alcaldia se li demanava a l’artista discreció absoluta amb el canvi de cara del pregoner d’un model anònim a la de Chema Prades”.

I afig: “A eixes altures, al setembre de 2022, ja sabria Amparo Marco que Chema Prades seria una de les persones amb les quals volia comptar en la candidatura municipal del Partit Socialista per a les eleccions”. “No hi havia una predisposició al fet que l’escultura portara la cara del pregoner de 2020 perquè si no no se li haguera exigit a l’artista el canvi d’una cara per una altra a escasses setmanes de presentar la llista socialista municipal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari