La Junta de Govern Local de Castelló aprova una modificació del contracte de 300.000 euros per a escometre labors d'asfaltat a la ciutat

La Junta de Govern Local de Castelló aprova una modificació del contracte de 300.000 euros per a escometre labors d'asfaltat a la ciutat
23/11/2023 -

La Junta de Govern Local ha aprovat una modificació pressupostària, per a escometre labors d’asfaltat del ferm en diferents vials de la ciutat. La modificació incrementa en 250.000 euros, el pressupost màxim anual per a aquest contracte en 2023 i també inclou el compromís de consignar 54.435 euros, per a aquestes labors, amb càrrec en el Pressupost Municipal de 2024.

El portaveu del govern, Vicent Sales ha recordat que “aquesta actuació és un compromís que adquirim amb els veïns de Castelló, perquè era una de les seues principals demandes i així ens ho van manifestar en les seues propostes de millora per l’estat dels carrers i les foradades en la via pública. Vam prometre que quan arribàrem al govern, actuaríem en conseqüència donant prioritat a aquestes actuacions i així ho hem complit”.

Amb aquesta actuació, Sales ha explicat que “ens dona capacitat de respondre amb eficiència i eficàcia per a poder escometre actuacions necessàries a la ciutat”. També ha ressenyat que la contractació actual amb l’empresa, finalitza el 19 d’abril, “era susceptible de pròrroga, però hem decidit no prorrogar i licitar un nou contracte per 3 anys, amb possibilitat de pròrroga, amb un increment de la partida del 50%, és a dir hem previst un increment substancial en eixe pressupost que superarà els 2 milions d’euros”, ha avançat l’edil.

Sales ha recordat que, “després de les fortes pluges de 2022, els veïns han anat reivindicant el mal estat que presentaven els carrers i ens van comunicar la necessitat que s’escometeren ja les accions de millora”, així li ha sigut traslladat també a l’edil delegat de l’àrea de Barris, Francisco Cabañero, qui ha recollit totes les peticions després de visitar els districtes de la ciutat. La relació d’actuacions, han sigut posades en coneixement del regidor d’Urbanisme i Serveis Públics, Sergio Toledo i després dels informes pertinents favorables, ha donat llum verda per a adjudicar les obres d’asfaltat.

Obres del centre cívic “La Panderola”

L’Ajuntament de Castelló, ha aprovat el projecte i expedient de contractació de les obres de reforma parcial del centre cívic “La Panderola” en el Grau, amb un import de 399.790,59 euros més IVA, amb un termini d’execució de les obres de 8 mesos.

Contractació de 12 Bombers

En l’ordre del dia, també s’han aprovat les Bases generals per a la provisió de 12 places de Bombers del servei de prevenció, extinció d’incendis i salvament a l’Ajuntament. Així doncs, es procedirà a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat.

Subvencions a entitats socials

Finalment, la Junta de Govern Local ha abordat l’aprovació dels convenis de col·laboració amb diferents entitats socials, com són l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló, per a l’execució del projecte d’atenció domiciliària, amb una aportació de 40.000 euros.

També ha sigut consignada l’aportació a l’Associació de Pares de Persones amb Autisme de Castelló, l’assignació del qual serà destinada a l’execució del projecte “Respir familiar, oci i temps lliure amb persones autistes i del manteniment de residència i centre de dia”, amb una aportació de 81.370 euros.

Finalment, s’ha aprovat la subvenció de l’Associació de Persones Sordcegues de la Comunitat Valenciana, amb una aportació de 15.000 euros, que seran destinats al projecte d'”Atenció a situacions de vulnerabilitat i/o exclusió social de persones sordcegues”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari