La regidoria de Comerç i Consum es reunix amb comerciants del Grau per a impulsar el comerç local en aquesta zona de Castelló

La regidoria de Comerç i Consum es reunix amb comerciants del Grau per a impulsar el comerç local en aquesta zona de Castelló
28/02/2024 -

El regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, i la tinenta alcalde del Grau, Ester Giner, s’han reunit amb Teresa Campos, presidenta de l’Associació de Comerciants del Grau, per a delinear un pla d’acció que ajude a impulsar el comerç local en aquesta zona de la ciutat. Durant la reunió s’ha destacat la importància de promoure la col·laboració entre els comerciants i l’Ajuntament per a fomentar el creixement econòmic del Grau.

Un altre dels punts importants de la trobada ha sigut analitzar les diferents estratègies que es podrien impulsar des de la regidoria de Comerç per a donar suport i suport al comerç de proximitat. Així mateix, s’ha subratllat la necessitat d’implementar mesures que milloren la visibilitat dels comerços locals del Grau.

Ester Giner ha assegurat que “és crucial que establim una col·laboració estreta entre el govern local i els comerciants per a posar en marxa iniciatives que promoguen el comerç local en el Grau”. La tinenta alcalde del Grau ha insistit que “la qualitat dels nostres comerços és indubtable, tenen molt a oferir i establirem un full de ruta que els ajude a continuar creixent”.

Per part seua, Alberto Vidal ha explicat que “el nostre compromís amb l’Associació de Comerciants del Grau és total per a desenvolupar un pla d’acció sòlid que enfortisca el comerç de proximitat d’esta zona de la ciutat. Escoltarem totes les seues necessitats i implementarem mesures concretes que siguen de veritat útils. La regidoria de Comerç no es deixarà ni un sol comerç d’aquesta ciutat per atendre i secundar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari