L'Ajuntament de Castelló i la Plaça Major es convertixen en epicentre de l’albinegrisme en la festa de l'ascens a Segona Divisió

L'Ajuntament de Castelló i la Plaça Major es convertixen en epicentre de l’albinegrisme en la festa de l'ascens a Segona Divisió
07/05/2024 -

L’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, juntament amb la resta de l’equip de govern i corporació municipal, ha rebut en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló al CD Castellón amb motiu del seu ascens a la Segona Divisió.

La delegació albinegra, que ha realitzat prèviament el recorregut des de l’Estadi Municipal de Castàlia i fins a la Plaça Major en un autobús descapotable, ha estat encapçalada pel seu president, Haralabos Voulgaris, l’entrenador Dick Schreuder, i la plantilla de jugadors, a més d’altres membres del consell d’administració i empleats del club. Moments abans de l’arribada s’ha intepretat l’Himne de l’Afició per Ángel Belinchón.

Una vegada arribat a la Plaça Major la comitiva albinegra ha creuat per un corredor habilitat entre l’afició des del carrer Arxipreste Balaguer i fins a la porta del Palau Municipal, on han sigut rebuts per l’alcaldessa, Begoña Carrasco, i la regidora d’Esports, Maica Hurtado.

Begoña Carrasco ha començat el seu discurs dirigint-se a l’equip i comentant que “obrim les portes d’este Ajuntament, d’este Saló de Plens, que és com obrir la casa de tots els castellonencs. Encara que sé, segur, que este equip tindria la porta de casa oberta en totes les llars de tota esta afició que desborda hui el centre de Castelló. D’eixa “gran família albinegra” que deia el mític Chencho, i que som tots els que sentim al CD Castelló”.

L’alcaldessa ha afirmat també que “el CD Castellón reforça el nostre sentiment i orgull de pertinença i que ens unix a tots com a ciutat. I quan s’aconseguix eixa comunió, som imparables. És el que s’anomena “castellonerisme”.

“Dins de Castalia, es reunixen en cada partit milers de persones d’edats, d’idees, de credos diferents. Però tots sota una mateixa passió, sota uns mateixos colors i bategant en albinegre. Perquè tenim el millor equip, en la millor ciutat i amb la millor afició possible”, ha assegurat.

Carrasco ha afirmat que el CD Castellón ha aconseguit renovar la il·lusió de tota la ciutat “en temps rècord i amb un equip que està batent també tots els rècords en la història, més que centenària del nostre club”.

Ha convidat, de la mateixa manera “a mirar al futur immediat en la volta al futbol professional. Una situació de privilegi, que servirà també per a projectar encara més la imatge de la nostra ciutat, per a posar-nos més encara en el mapa”.

“El nom de Castelló sonarà més amb força en les ràdios, en les televisions, es llegirà més en els periòdics. A nivell nacional i internacional”, ha insistit.

Cap de setmana històric

L’alcaldessa també ha posat l’accent en el seu discurs en què el dia de l’ascens “va ser un dia històric, la qual cosa podríem dir tot el cap de setmana, amb el partit contra el Múrcia i un desplaçament no menys històric de l’afició albinegra, més de 4.000 aficionats, que van donar ales al seu equip”.

Carrasco s’ha mostrat “completament segura que la Mare de Déu del Lledó, de la qual estàvem celebrant el seu Centenari de la Coronació, va estar també recorrent eixos onze metres fatídics i va ajudar una miqueta en l’estirada del nostre porter. I eixe instant quan la Mare de Déu tornava a la seua Basílica, al mateix temps que 25.000 persones es concentraven als voltants de la font de Castalia, quedarà sempre en la memòria i en cor dels castellonencs com un dia inoblidable. Tots dos són símbols inseparables de la nostra ciutat, de l’ADN de la nostra capital i més enllà, perquè el CD Castellón també és l’equip de milers i milers d’aficionats de tota la província”.

Des de les 17 h de la vesprada l’animació, la música i els càntics cap a l’equip “orellut” han anat succeint-se segons ha anat arribant més i més gent fins a la Plaça Major esperant a l’autobús de l’equip, mentre en la façana del nou edifici de l’Ajuntament ha lluït una samarreta gegant albinegra”.

Després de l’acte protocol·lari en el Saló de Plens, l’alcaldessa i el president del CD Castellón han acompanyat l’equip en el torn per a la tradicional eixida al balcó dels grans protagonistes de la jornada per a saludar i festejar amb l’afició que abarrotava tant la Plaça Major com els seus carrers i places limítrofes, amb una estimació oficial de més de 35.000 assistents en esta vesprada de celebració.

Un darrere l’altre han anat desfilant els diferents jugadors, així com l’entrenador, Dick Schreuder, i el president Haralabos Voulgaris. Fins i tot ha tingut la seua quota de protagonisme Oscar, la mascota del màxim responsable del club albinegre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari