L'alcaldessa i les Reines de les festes presenten el 'Llibret' de la Magdalena 2024

Es repartiran més de 40.000 ‘llibrets’ i 5.000 programes de xicotet format, aquests últims estaran disponibles en les oficines Tourist Info

L'alcaldessa i les Reines de les festes presenten el 'Llibret' de la Magdalena 2024
26/02/2024 -

L’alcaldessa, Begoña Carrasco, acompanyada per les Reines de les festes, Lourdes Climent i Vega Torrejón, i la regidora de Festes, Noelia Selma, han protagonitzat aquest dilluns la presentació del programa oficial d’actes de la Magdalena 2024, festes d’interès turístic internacional. Es tracta de l’acte que es va ajornar el divendres amb motiu dels tres dies de dol per l’incendi de València.

“Aquest llibret és el resultat de tot el treball i afecte que es posa des de la Junta de Festes, comissions de sector i associacions vinculades, representants de tot el ‘món de la festa’, eixes persones que treballen de manera altruista i que anteposa les nostres tradicions, la nostra cultura i els nostres símbols, com les gaiates, llevant-li temps a les seues famílies. Gràcies per contribuir al fet que la ciutat se submergisca en nou dies de festa amb quasi 200 actes oficials programats”, destaca l’alcaldessa.

“Gràcies per contribuir al fet que tinguem una programació de qualitat amb varietat de propostes per a tots els públics que vinguen a gaudir de les millors festes del món”, remarca Carrasco.

L’alcaldessa de Castelló també ha volgut mostrar la seua satisfacció per la notícia de l’aval del Consell Valencià de Cultura cap a la proposta de declaració com a bé d’interés cultural per a la desfilada de Gaiates. “Mancant la ratificació per part del Consell de la Generalitat, cal destacar el treball que s’està realitzant per part de tots: de les 19 comissions de sector, de la Junta de festes, dels col·lectius i ens vinculats. Aquesta declaració, que esperem que arribe per a aquestes festes fundacionals, és més que justa i merescuda”, ha subratllat.

Repartiment Llibret, cintes i polseres

Els dies dimarts 27, dimecres 28 i dijous 29 de febrer es farà el repartiment del ‘llibret’, les cintes i polseres de la Magdalena en la plaça Major i les diferents tinences d’alcaldia. En total, es repartiran 40.000 ‘llibrets’ i 5.000 programes de xicotet format, aquests últims estaran disponibles en les oficines Tourist Info.

En la plaça Major, el repartiment serà d’11.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores i en les tinences Nord, Sud, Est, Oest i Grau, en horari d’11.00 a 13.00 hores. En el cas de la tinença d’alcaldia del districte marítim també hi haurà repartiment el dimarts 27 a la vesprada, de 17.00 a 19.00 hores.

Cadires per al Pregó

Respecte a la compra de cadires per a presenciar la desfilada del Pregó, Desfilada de Gaiates, Pregó Infantil i Desfilada d’Animació, des de la Junta de Festes s’ha informat que serà a partir de demà dimarts quan eixiran a la venda.

Així, es podran adquirir els dies des de demà 27 de febrer i fins al divendres 1 de març en el Centre Sènior de Vida Activa i Saludable situat al carrer Enmig, 128.
L’horari serà de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores el dimarts, dimecres i dijous, i de 9.30 a 13.30 hores el divendres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari