Marco agraeix al Grau que "mantinga viu l'esperit de les festes de Sant Pere" malgrat la suspensió dels actes pel coronavirus

Marco destaca la sensibilitat dels veïns i veïnes en una data tan assenyalada per a la ciutat

Marco agraeix al Grau que "mantinga viu l'esperit de les festes de Sant Pere" malgrat la suspensió dels actes pel coronavirus
29/06/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor les festes de Sant Pere en el dia del patró de la ciutat, una festivitat els actes de la qual van ser suspesos a causa de la situació sanitària. Marco ha volgut recordar en aquesta data la importància d’aquestes festes per a Castelló i especialment per al Grau. “Enguany no les podrem gaudir com de costum, però sé que tots els graueros i graueras mantenen viu l’esperit de les festes de Sant Pere malgrat la suspensió dels actes”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Cal recordar que l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Sant Pere van acordar suspendre els actes el mes d’abril passat per a evitar aglomeracions davant la crisi sanitària de la covid-19, atés que la major part del programa festiu, que enguany estava previst entre el 27 de juny i el 5 de juliol, es desenvolupa al carrer i reuneix centenars de persones.

Marco agraeix “la comprensió dels veïns i veïnes i la seua col·laboració per a contindre la pandèmia”. Un agraïment que ha fet extensiu als col·lectius que solen implicar-se en els festejos, com la Confraria de Pescadors del Grau, que aquest dilluns ha celebrat una missa en honor al patró. A més, ha apuntat que “l’any vinent, si tot va bé, i de la mà de la Comissió de Festes de Sant Pere, gaudirem de la nostra setmana gran del Grau com es mereix”.

Per part seua, el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha traslladat també un missatge d’ànim i agraïment a tots els veïns i veïnes que any rere any participen en les festes de Sant Pere, i, especialment, a les reines, el president infantil, la cort d’honor, les penyes i les colles. “Enguany el Grau no viurà les seues festes com ens hauria agradat, amb multitud d’actes que omplin d’alegria els nostres carrers. Per això, és d’agrair la sensibilitat de la Comissió de Festes de Sant Pere i de la ciutadania en general, que ha demostrat un gran sentit de la responsabilitat i que, a més, a través de les xarxes socials mantenen viu l’esperit festiu”, ha assenyalat Simó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari