Marco nomena oficialment a Sorlí i Marín com a pregoners de la Magdalena 2023

Marco nomena oficialment a Sorlí i Marín com a pregoners de la Magdalena 2023
27/02/2023 -

L’Ajuntament de Castelló ha acollit aquesta vesprada l’acte de presentació dels pregoners de la Magdalena 2023, en el qual l’alcaldessa, Amparo Marco, ha fet oficial l’elecció de Vicente Sorlí Clemente i Nacho Marín Selma com a pregoner i pregoner infantil, respectivament.

Després d’acceptar el càrrec, Sorlí i Marín han cantat el Pregó. Sorlí, els versos de l’insigne poeta castellonenc Bernat Artola i Tomás, anunciant a la ciutat la festa; i Marín, el de l’altre cèlebre poeta de Castelló Vicent Pau Serra i Fortuño, anunciant la festa dels xiquets i les xiquetes. “Escoltar en aquest saló de plens el Pregó de Bernat Artola i el Pregó infantil de Vicent Pau Serra ens ha emocionat, perquè això significa que, un any més i després d’una dura pandèmia, tornem a la normalitat que marca la tradició per a viure la nostra Magdalena, les nostres festes fundacionals”, ha assegurat l’alcaldessa. “Us felicite i confie que en uns dies la ciutat de Castelló puga escoltar-vos amb tanta determinació, seguretat i fermesa com hui”, ha ressaltat Marco. A més, l’alcaldessa ha fet esment al treball que s’està fent per a protegir les festes fundacionals de la ciutat i que siguen declarades BIC.

Vicente Sorlí Clemente (Castelló, 1973) serà el pregoner de les festes de la Magdalena de 2023. És Enginyer Superior en Informàtica. Del seu currículum fester destaca la seua participació en les rondes de maig com a part del grup Rosa de Maig, del qual és solista i guitarra i amb el qual va ser nomenat Adelantat de l’Aljama. També forma part de la Colla Arrop i Tallaetes i va ser nomenat Barrero de l’Any de l’Associació de Barreros de la Mare de Déu del Lledó. És membre, a més, de l’Associació Moros d’Alqueria.

Nacho Marín Selma (Castelló, 2008) serà el pregoner infantil de les festes de la Magdalena de 2023. Estudia 3r d’ESO en el col·legi Ramiro Izquierdo. Del seu currículum fester, destaca que en la passada edició de la Magdalena va ser president infantil de la gaiata 17 Tir de Colom. De família amb una àmplia tradició festera, el seu avi va ser pregoner de la Magdalena de l’any 2000.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari