Més de 200 quilos de pólvora inundaran Castelló amb la mascletà especial de hui

Serà un homenatge als cent anys d’història que compleix el CD Castelló

Més de 200 quilos de pólvora inundaran Castelló amb la mascletà especial de hui
16/03/2023 -

Les Festes de la Magdalena 2023 de Castelló encaren la recta final de la millor manera possible. Per al dia de hui, dijous 16 de març, es llançarà una mascletà a càrrec de la pirotècnia Pibierzo (Lleó) que es postula com una de les principals candidates a convertir-se en la millor mascletà de les festes de la Magdalena 2023 amb fins a 219 quilos de pólvora.

La Quarta jornada del XXVII Concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ promet ser intensa per a tot aquell que s’acoste al carrer Sta. Mª Rosa Molas. Es dispararà, com sol ser habitual, a les 14.00 hores.

Un dels aspectes que fan de la mascletà de hui a Castelló especial és l’homenatge que es realitzarà al CD Castelló pels seus cent anys d’història, alguna cosa que ja ha comunicat el club a través de les seues xarxes socials. A més, conviden a la gent a acudir amb la pregunta: “A quants de vosaltres veurem amb la albinegra o la senyera?”.

Per tant, com s’ha comentat anteriorment, serà una mascletà especial i amb gran impacte, com la que se celebrarà el dia 19 per a persones sordes. De fet, la pirotècnia Peñarroja serà l’encarregada de fer-ho possible amb pólvora de colors, una plataforma de fusta per a augmentar les vibracions (funcionarà com un tablao flamenc) i globus, per la qual cosa comptarà amb tota mena de detalls que recorden a una mascletá tradicional.

Dins de la programació oficial de les Festes de la Magdalena 2023, a més de la mascletà, a Castelló hui se celebra l’esperat retorn del Coso Multicolor, que serà l’acte principal del dia a les 17:00h en el Boulevard Blasco Ibáñez. En aquest esdeveniment, les carrosses s’enfrontaran en una batalla de confeti i s’ha convertit en un dels actes més divertits per a les famílies de les festes fundacionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari