Més de 80 denúncies al juliol per incomplir les mesures per a contenir la covid-19 en Castelló

L’alcaldessa apel·la a la prudència i la responsabilitat, i el reforç policial continua per a evitar botellons i aglomeracions

Més de 80 denúncies al juliol per incomplir les mesures per a contenir la covid-19 en Castelló
03/08/2021 -

El Centre de Coordinació Operatiu Municipal de l’Ajuntament de Castelló (Cecopal) reunit aquest dimarts ha fet balanç de les denúncies per incompliment de les mesures de prevenció davant la covid-19 imposades durant el mes de juliol. En total, s’han realitzat 81 propostes de sanció, de les quals 39 són per consum d’alcohol en la via pública; 26 per no portar mascareta en els casos que és obligatòria o portar-la incorrectament; i altres 16 per no complir amb altres mesures de prevenció davant la covid-19 com, per exemple, la participació i/o organització de reunions, festes o qualsevol altre tipus d’actes que impliquen aglomeració de persones.

Les últimes dades de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública revelen un ascens en els contagis, situant la incidència acumulada a la ciutat en 600 casos. En aquest sentit, l’alcaldessa de Castelló i directora del Cecopal, Amparo Marco, ha insistit durant la reunió en la necessitat de complir amb les actuals mesures de prevenció i actuar amb tota la prudència possible.

D’aquesta manera, ha fet una crida a la població per a complir amb les mesures com el distanciament físic i l’ús de les mascaretes durant les trobades socials i d’oci, “en un moment com aquest, amb les actuals dades d’augment dels contagis a la ciutat i tenint en compte l’avanç del procés de vacunació entre la població més jove, hem d’extremar la precaució”, ha indicat. “No cal relaxar-se ni baixar la guàrdia, perquè encara que s’està avançant en el procés de vacunació massiva, encara no hem guanyat la batalla a la covid”, ha incidit.

En la mateixa línia, el Cecopal ha acordat continuar reforçant la vigilància policial per a controlar i sancionar els botellons i les aglomeracions. A més, cal recordar que s’han llançat dues campanyes de conscienciació des de l’Ajuntament de Castelló. Una d’elles en col·laboració amb l’ONG Controla Club, la Plataforma de Suport a l’Oci Nocturn de Castelló (ON! Castelló) i l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme (ASHOTUR), per a fomentar el compliment de les mesures de prevenció enfront de la covid-19 en els espais d’oci de la ciutat. La segona, posada en marxa pel projecte ‘Comunica Jove’ de la Policia Local i dirigida a conscienciar sobre el respecte a les mesures de prevenció davant la covid-19 durant aquest estiu entre les persones adolescents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari