Les millors (i amagades) cales de la Comunitat Valenciana

Descobreix quines són les cales més tranquil·les de la Comunitat Valenciana per a gaudir aquest estiu

Les millors (i amagades) cales de la Comunitat Valenciana
11/08/2020 -

Per la situació extraordinària de la COVID-19, moltes cales de la Comunitat Valenciana estan sent el lloc perfecte per a desconnectar. Enguany en particular, les cales han estat molt concorregudes i algunes presenten grans aglomeracions de gent. No obstant això, hi ha unes altres que no estan sent tan freqüentades ni tampoc són populars, amb aigües tranquil·les i sense deixar de ser extraordinàries.

A la província de Castelló, trobem la Cala Pebret (Peníscola). Aquesta cala situada en la Serra d’Irta, destaca per la poca urbanització del seu voltant. Per a accedir cal caminar en un xicotet camp de dunes, també està envoltada de muntanyes i es troba en un entorn protegit com a Parc Natural.

La Cala Argilaga, també situada a Peníscola encara que més allunyada (prop d’Alcossebre) és una cala poc concorreguda i amb una longitud de 40 metres. Es diferencia de moltes altres per la seua sorra blanca i el seu onatge moderat, amb gran encant per posseir una microreserva de flora.

La Cala del Pastor està situada en el municipi de Vinaròs. Es tracta d’una platja de reduïdes dimensions i amb un escenari molt atractiu. Es troba als peus d’un penya-segat i està composta de gruixuda sorra daurada.

La Cala de la Foradada, també situada a Vinaròs, compta amb una bellesa molt apreciada en la localitat. El nom prové d’una gran roca perforada per l’aigua que es troba en la mateixa cala. A més, és ideal per a practicar snorkel i tenir un bany relaxat.

A la província d’Alacant també es troben unes de les millors cales de la Comunitat i que tampoc són molt concorregudes.

En primer lloc, la Cala Llebeig, situada en Moraira, està formada per la desembocadura del Barranc de la Vídua. La característica més sorprenent és que no té accés per carretera, solament es pot accedir mitjançant mar o a peu. La ruta per a accedir a la cala és curta, uns 4 km d’anada i tornada, encara que es recomana usar calçat adequat. Una vegada en la cala, es pot gaudir de les magnífiques vistes, junt amb les xicotetes cases i vaixells de gent local.

La Cala dels Testos (Benitatxell) una altra magnífica platja en la qual l’accés és una impressionant ruta a través de cordes. La ruta consistirà a despenjar-se per cordes en tres trams, recomanats per a gent àgil i sense vertigen, per a després arribar a una preciosa cala amb espai gairebé verge.

Finalment, la Cala Baladrar (Benissa) es presenta com un preciós paratge natural. Les aigües són cristal·lines i de color turquesa, amb poca profunditat i idònies per a practicar snorkel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari