Castelló reobrirà el Mercat del Dilluns el 22 de juny amb tots els llocs d'alimentació

Castelló reobrirà el Mercat del Dilluns el 22 de juny amb tots els llocs d'alimentació
18/06/2020 -

El Mercat del Dilluns de Castelló reobrirà el pròxim dia 22 de juny en el Recinte de Fires i Mercats per a la totalitat dels llocs d’alimentació. La decisió ha sigut aprovada aquest dijous en la Junta de Govern Local i es produeix després que el passat 29 de maig l’Ajuntament de Castelló recuperara el Recinte després de la liquidació de la concessionària i assumira la gestió i organització del tradicional mercat.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que, a partir d’aqueix moment, s’han accelerat les reunions amb les associacions de venedors per a abordar la reobertura al més prompte possible i complint totes les mesures de seguretat i sanitàries. “Hem prioritzat el retorn, en primer lloc, dels llocs de fruites, verdura i alimentació, garantint que puguen muntar la totalitat d’ells i complint les distàncies de seguretat”, ha apuntat. Donate ha destacat que, des d’aquest dilluns 22 de juny, els castellonencs “podran acudir al tradicional mercat i comprar productes de proximitat i qualitat”. Els llocs de tèxtil s’incorporaran a partir del dia 6 de juliol.

L’edil d’Innovació Comercial també ha avançat que haurà Mercat del Dilluns el pròxim dia 29 de juny. “Sabem que han sigut setmanes molt dures per als venedors, que no han pogut muntar des que es van suspendre els mercats ambulants el passat 12 de març, per això, hem acordat que també puguen muntar el dia de Sant Pere, festiu local”, ha anunciat.

En concret, el dilluns 22 de juny reobrirà el recinte per a la totalitat de llocs d’alimentació (un centenar) garantint la distància entre llocs de dos metres entre si i de sis metres enfrontats. Els clients hauran de complir també amb les distàncies de seguretat d’un metre amb el lloc i de 1,5 metres entre els diferents usuaris.

La reobertura comptarà amb un dispositiu especial d’emergència que estarà coordinat per la Policia Local de Castelló i Protecció Civil per a garantir les mesures sanitaries, el control dels accessos i l’aforament, que s’ha situat en 1.300 persones entre venedors i clients. Així mateix, s’ha garantit la desinfecció integral, neteja i recollida de residus del Recinte de Fires i Mercats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari